Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Έριξε φυτοφάρμακο σε νηπιαγωγείο γιατί τον ενοχλούσαν οι φωνές των παιδιών

Δημοσιεύθηκε

στις

Απίστευτη καταγγελία από γονείς στη Λάρισα σε βάρος 65χρονου ο οποίος φέρεται να έριξε φυτοφάρμακο σε χώρο νηπιαγωγείου.

Μέσω email από τη διευθύντρια του νηπιαγωγείου στη Λάρισα, ενημερώθηκαν οι γονείς ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό καθώς γείτονας ψέκασε με φυτοφάρμακο τα φυτά στην αυλή του νηπιαγωγείου.

«Χθες το μεσημέρι μας παίρνουν τηλέφωνο από το σχολείο και μας είπαν «ελάτε να πάρετε τα παιδιά σας γιατί βρέθηκαν φυτοφάρμακα στην αυλή και τα έριξε κάποιος» αναφέρει ένας πατέρας στο Mega.

Άμεσα άρχισαν διαδικασίες για να βρουν ποιος έθεσε σε κίνδυνο την υγεία των μικρών παιδιών. Η διευθύντρια ανακάλυψε πως ήταν ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από δίπλα, χωρίς ποτέ να την ενημερώσει.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι γείτονας, εδώ και πολλά χρόνια δημιουργεί θέματα στο νηπιαγωγείο, τον ενοχλούν τα παιδιά και η διευθύντρια μίλησε μαζί του και παραδέχτηκε ότι μπήκε μέσα στην αυλή. Στην αρχή έλεγε ότι πήδηξε από τα κάγκελα, μετά έλεγε ότι είχε κλειδιά και παραδέχτηκε ότι έριξε τα φυτοφάρμακα», συμπλήρωσε ο πατέρας μαθητή.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονέων στο Live News, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δημιουργούσε πρόβλημα στο σχολείο.

«Απ’ ό,τι μάθαμε τα κάνει χρόνια αυτά τα πράγματα. Είναι δηλητήριο. Αν πάθει κάτι κάποιο παιδί; Θα αρρώσταινε κάποιο παιδί και δεν θα ξέραμε από πού είναι. Παίζουν σε αυτά τα σημεία και ο κύριος πρέπει να συμμαζευτεί», αναφέρουν οι γονείς.

«Πάω το παίρνω το παιδάκι μου και μετά πήγα στην αστυνομία για να κάνω μήνυση. Τελικά βρήκα τη διευθύντρια στο σχολείο και μου είπε η γυναίκα ότι έκανε αυτή μήνυση. Μου είπαν ότι επιλήφθηκε το θέμα ο εισαγγελέας», συμπλήρωσε ο πατέρας μαθητή.

«Το έριξα στην αυλή μου» λέει ο 65χρονος

Ο 65χρονος άνδρας που μένει δίπλα από το νηπιαγωγείο, σύμφωνα με το Mega, παραδέχθηκε πως έχει ρίξει εδώ και μέρες ένα είδος φυτοφαρμάκου για να ξεραθούν τα χόρτα. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως αυτό έγινε μόνο στον χώρο του σπιτιού του.

«Το νηπιαγωγείο με το σπίτι του εντολέα μου πράγματι γειτνιάζουν. Το συγκεκριμένο φάρμακο δεν αφήνει υπολειμματικότητα και είναι φάρμακο επαφής», ανέφερε η Νικολέτα Μπούρνοβα, δικηγόρος του 65χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ