Διασκέδαση
Τα παιδιά του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στολίζουν τα έλατα του Κτήματος Φιξ
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Κτήμα Φιξ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου για να μοιράσει αυτές τις γιορτές χαρά και στιγμές διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους, φυσικά με ελεύθερη είσοδο για όλους. Για να γίνει όμως το μεγαλύτερο πάρκο της πόλης ακόμα πιο γιορτινό, τα παιδιά των σχολείων του Δήμου στολίζουν τα έλατα που φιλοξενούνται στο Κτήμα, δίνοντας ραντεβού την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί.
Μαθητές και μαθήτριες από τα δημοτικά σχολεία της πόλης μπορούν να φέρουν στολίδια που έχουν κατασκευάσει μαζί με τις ευχές τους, τα οποία θα κρεμαστούν στα κλαδιά των 17 έλατων που τα τελευταία χρόνια έχουν βρει καινούργιο σπίτι στα χώματα του πάρκου Φιξ.
Όλοι μαζί θα τραγουδήσουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για να σημάνουν την έναρξη της εορταστικής περιόδου.
Στην δράση συμμετέχουν οργανωμένα τα δημοτικά σχολεία της πόλης, δημόσια και ιδιωτικά, καθώς και το Ειδικό Σχολείο. Όποιο παιδί θέλει να λάβει μέρος μπορεί να απευθύνεται στο σχολείο που φοιτά για λεπτομέρειες.
Είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά που ο Δήμος οργανώνει αυτή την πρωτοβουλία με στόχο να δώσει βήμα στους μικρούς δημότες να στείλουν τα δικά του εορταστικά μηνύματα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις4 εβδομάδες ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αφιερώματα2 έτη ago
Σεισμός 1999: 23 χρόνια από την ανείπωτη τραγωδία στην Αθήνα- Το χτύπημα του Εγκέλαδου που κόστισε τη ζωή σε 143 ανθρώπους