Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: “Καλούμε την κα Κοσμοπούλου να συγκαλέσει το Δ.Σ. για την αναθεώρηση του σχεδίου στα Μελίσσια”

Δημοσιεύθηκε

στις

«Ανούσια σύμπραξη συμφερόντων», «γκρίζες συμφωνίες» και «εκδικητικές στρατηγικές είδε η κα Κοσμοπούλου πίσω από την ανακοίνωση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για την πρωτοβουλία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να ζητήσουν σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να διασωθούν οι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι του Δήμου Πεντέλης από την πρωτοφανή αδράνεια της δημοτικής αρχής”, απαντάει η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, δημοτική παράταξη Πεντέλης με επικεφαλής τη Δήμητρα Κεχαγιά, τέως δήμαρχο, στη διοίκηση της Νατάσσας Κοσμοπούλου.

Η Συμπολιτεία υποστηρίζει ότι θέμα δεν είναι πως η κα Κοσμοπούλου “χρησιμοποιεί την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου για να ασκεί τη μικροπολιτική της, ούτε που «κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια», μιλώντας περί συμφερόντων και γκρίζων συμφωνιών”.

Η παράταξη δηλώνει πως αντιτίθεται “σε αυτό που αποκαλύπτει η κα Κοσμοπούλου, ότι δηλαδή η διοίκησή της δεν είναι «ταγμένη να ενεργεί για το συμφέρον και την έννομη αντιμετώπιση του κάθε δημότη», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, αλλά ταραγμένη, καθώς διαπιστώνει ότι για να μπορείς καλύτερα θα πρέπει να γνωρίζεις και καλύτερα τα πράγματα ενός Δήμου”.

“Σε κάθε περίπτωση, η κα Κοσμοπούλου δεν έχει παρά να αποδεχθεί το αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και να συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο. Εκεί θα φανεί ποιος αποδεδειγμένα έχει προσφέρει κι εξακολουθεί να προσφέρει για το καλό της πόλης και ποιος, πολύ γρήγορα, αποδεικνύεται… μαθητευόμενος μάγος”, ολοκληρώνει η Συμπολιτεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ