Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Θ. Ζούτσος: ”Συνεχίζουμε χωρίς καμία διακοπή την προσπάθεια για να επανέλθει η πόλη σε κανονικότητα και να μη κινδυνεύσει κάνεις”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα χιονόπτωσης και παγετού που πλήττουν τον Δήμο Παλλήνης τις τελευταίες μέρες ο Δήμαρχος της πόλης, Θανάσης Ζούτσος  προέβη σε ανακοίνωση δηλώνοντας χαρακτηριστικά τα παρακάτω:

“Αγαπητοί Συμπολίτες.

Ζούμε όλοι πολύ δύσκολες στιγμές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν και τον Δήμο μας. Οι εργαζόμενοι και τα στελέχη του Δήμου Παλλήνης συνεχίζουμε αδιάκοπα  να εργαζόμαστε σκληρά,, κάνοντας ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να προστατεύσουμε τους πολίτες,  να καθαρίσουμε τους δρόμους, να ρίξουμε αλάτι, να απομακρύνουμε τα πάρα πολλά πεσμένα δέντρα σε όλον τον Δήμο  και να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη μετακινήσεων για λόγους υγείας, πάντα με προτεραιότητα τη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής.

Από τη πρώτη στιγμή, οι εργαζόμενοι στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Παλλήνης επιχειρούν με όλες τις δυνάμεις τους και με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, κόντρα στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Κατανοώ απόλυτα τη δυσαρέσκεια των συμπολιτών μας  που ταλαιπωρήθηκαν ή και ταλαιπωρούνται ακόμα από τις συνέπειες της κακοκαιρίας που όλοι ανεξαιρέτως βιώνουμε.

Διαβεβαιώνω όλους ότι συνεχίζουμε χωρίς καμία διακοπή την προσπάθεια για να επανέλθει η πόλη σε κανονικότητα και να μη κινδυνεύσει κάνεις

Απευθύνω έκκληση στον ΔΕΔΔΗΕ να προχωρήσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα σημεία που έχουμε υποδείξει ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να παραμείνουν στο σπίτι και  ασφαλείς, αποφεύγοντας οποιαδήποτε μετακίνηση που δεν είναι αναγκαία, είτε με αυτοκίνητο είτε ως πεζοί,  έως ότου υποχωρήσει ο παγετός.

 Για οποιαδήποτε μετακίνηση έκτακτης ανάγκης, παρακαλώ χρησιμοποιήστε απαραίτητα αντιολισθητικές αλυσίδες και ακολουθείστε τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών Πολιτικής Προστασίας.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ