Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Η Δ. Θωμαΐδου της “Δύναμης Προοπτικής” κατηγορεί τον δήμαρχο Ν. Ιωνίας, Π. Μανούρη, για ψεύδη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δύναμη Προοπτικής” και τέως δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, εξαπολύει με κείμενό της κατηγορίες απέναντι στον νυν δήμαρχο, Παναγιώτη Μανούρη, αναφέροντας πως λέει ψέματα δεσμεύοντας τον λαό της πόλης με δάνειο 13.000.000 ευρώ “για την κάλυψη δήθεν αναγκών και με διάρκεια αποπληρωμής 25 χρόνια από σήμερα”. Στη συνέχεια, τον κατηγορεί που δεν αξιοποιεί τα χρηματοδοτικά εργαλεία της Πολιτείας και καταφεύγει στις τράπεζες, ενώ επίσης αναφέρει εις βάρος του δημάρχου “ρουσφετολογικές εξυπηρετήσεις”.
Παρατίθεται αυτούσιο το κείμενο της κας Θωμαΐδου:
“Λέτε ψέματα,  κ. Δήμαρχε
Η Δημοτική Παράταξη Δύναμη Προοπτικής της Νέας Ιωνίας απευθύνεται στους πολίτες της πόλης μας και αποκαλύπτει τα συνεχή ψέματα του κ. Δημάρχου.
Λέει ψέματα όταν δεσμεύει η Παράταξή του τον λαό της Νέας Ιωνίας με ένα πολυετές δάνειο 13.000.000 ευρώ, αδιευκρίνιστων όρων χωρίς καν την εισήγηση της υπηρεσίας για να καλύψει δήθεν ανάγκες της πόλης με διάρκεια αποπληρωμής 25 χρόνια από σήμερα! Χωρίς μελέτη, χωρίς σχεδιασμό!
Υποθηκεύοντας το μέλλον των γενεών που έρχονται. Προφανώς με την αύξηση των Δημοτικών τελών και όχι μόνο.
Παραλείπει να μας πει γιατί δεν αξιοποιεί τα υπάρχοντα χρηματοδοτικά εργαλεία της Πολιτείας και «πρέπει» να καταφύγει στις Τράπεζες.
Λέει ψέματα ότι διαβουλεύτηκε με τα Σωματεία της πόλης για την τοποθέτηση νέου μνημείου στο θεμέλιο λίθο. Ενός, κατά τα άλλα, εμβληματικού έργου για την πόλη μας το οποίο διαμορφώθηκε επί της δικής μας θητείας και δέχθηκε χυδαίες επιθέσεις από τον σημερινό Δήμαρχο. Αυτό που τότε κατήγγειλε, σήμερα το αποδέχεται, δεσμεύοντας μάλιστα χρήματα από την ολοκλήρωση του έργου για ρουσφετολογικές εξυπηρετήσεις φίλων του με πεζοδρόμια στην οδό Βυζαντίου.
Ο λαός μας σοφά λέει: ο ψεύτης .…. τον πρώτο χρόνο χαίρεται.
Το θέμα είναι ότι δεν έχει ανάγκη η πόλη μας από ψεύτες αλλά από ικανούς και χρήσιμους.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να ενώνει την πόλη.
Τους παραδίδουμε στην κρίση σας!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ