Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Η Δημοτική Αρχή Αγ. Παρασκευής εκτοξεύει βέλη προς την πρώην διοίκηση για την έλλειψη κολυμβητηρίου στην πόλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής, με δήμαρχο τον Γιάννη Μυλωνάκη, κατηγορεί τον πρώην δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”, Βασίλη Ζορμπά και τον εξίσου επικεφαλής της ίδιας παράταξης, Βασίλη Σάρκουλα, για ψεύδη όσον αφορά το κολυμβητήριο που θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών. Συγκεκριμένα, η διοίκηση αναφέρει πως είναι δική τους υπαιτιότητα η μη λειτουργία του κολυμβητηρίου, και αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ονοματίζουν ψευδώς ως υπαίτιους τα μέλη της τωρινής Δημοτικής Αρχής.

Αναλυτικά το κείμενο:

“Διαβάζοντας την πρόσφατη ανάρτηση των επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» κυρίων Σάρκουλα και Ζορμπά σχετικά με το έργο του κολυμβητηρίου, μας ήρθε στον νου η ρήση του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Δημόκριτου «Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά – Όποιος ξεχνά τα δικά του σφάλματα, αποθρασύνεται».

Και αυτό γιατί το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει κάθε πολίτης που θα διαβάσει τα όσα γράφουν είναι ένα και μόνο: πως, σε κάποιες περιπτώσεις, το πολιτικό θράσος δεν έχει όρια.

Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα η Αγία Παρασκευή δεν έχει κολυμβητήριο, έχει έναν και μόνον υπαίτιο. Τον κ. Ζορμπά. Και αυτή η αλήθεια, δυστυχώς για τον πρώην Δήμαρχο, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Αντί, λοιπόν, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να συμβάλουν εποικοδομητικά ώστε να βρεθεί λύση για την ολοκλήρωση ενός έργου που έχει ανάγκη η πόλη, τόσο ο πρώην Δήμαρχος όσο και ο νυν επικεφαλής της παράταξης κ. Σάρκουλας, εγκαλούν τη νυν διοίκηση η οποία μετρά μόλις 5 μήνες, για αδράνεια και «κρυφές ατζέντες» με ψεύδη και έωλα επιχειρήματα. Δεν διστάζουν, μάλιστα, να ανατρέξουν ακόμα και σχεδόν 15 χρόνια πριν, σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να «πετάξουν» από πάνω τους τις ευθύνες που τους βαραίνουν, «κατασκευάζοντας» ενόχους γιατί έτσι θεωρούν ότι θα εξιλεωθούν.

Ως διοίκηση, έχουμε αποφασίσει ότι για τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν στην πόλη μας όπως είναι εν προκειμένω το κολυμβητήριο αλλά και το Δημαρχείο δεν θα αναλωθούμε σε αντιπαραθέσεις αλλά στην προσπάθεια εξεύρεσης μίας βιώσιμης λύσης , προς όφελος των πολιτών. Ωστόσο δεν μπορούμε να μην πούμε κάποιες αλήθειες τις οποίες οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής πρέπει να γνωρίζουν. Να ξέρουν δηλαδή γιατί η πόλη τους δεν έχει ακόμα κολυμβητήριο. Τους το οφείλουμε.

Αλήθεια πρώτη

Σχετικά με την εμπλοκή με το κτηματολόγιο και το ζήτημα των λανθασμένων εγγραφών που όπως διαπιστώθηκε είχαν γίνει σε παρελθόντα χρόνο επισημαίνουμε πως για αυτό το θέμα ήταν ενήμερη τόσο η διοίκηση του κ. Ζορμπά, όσο και η διοίκηση του κ. Σταθόπουλου. Ωστόσο δεν ξεκίνησαν καμία διαδικασία για τη διόρθωση των εγγραφών”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ