Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Η “Αλλαγή για τη Ν. Ιωνία” καταδικάζει την απόφαση του δημάρχου να κλείσει το Δημοτικό Στάδιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η δημοτική παράταξη “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία”, με επικεφαλής τον Βασίλη Χριστοδούλου, σε κείμενό της εναντιώνεται στην απόφαση του δημάρχου, Παναγιώτη Μανούρη, να κλείσει το Δημοτικό Στάδιο για συναυλία, τελετή λήξης του ΟΠΑΝ καθώς και επιτέλεση εργασιών.
Συγκεκριμένα, ο κ. Χριστοδούλου αναφέρει τα παρακάτω:
“Με απόφαση δημάρχου κλείνει το Δημοτικό Στάδιο, αδειάζοντας για ακόμη μία φορά την αντιδήμαρχο αθλητισμού κα. Ναϊσίδου και  τον υπεύθυνο γηπέδου κ. Καρβουνιάρη Τάκη
Σε μια κίνηση επιτομή της αλαζονείας, ο δήμαρχος, Παναγιώτης Μανούρης, έκλεισε το Δημοτικό Στάδιο, αφήνοντας δεκάδες παιδιά των ακαδημιών χωρίς προπονήσεις μέχρι τις  7 Νοεμβρίου  2024 .
Το Δημοτικό στάδιο θα παραμείνει κλειστό λόγω :
–  Συναυλία  20/5 έως 27/5 , εν μέσω πανελληνίων εξετάσεων
–  Τελετή λήξης ΟΠΑΝ  30/5  έως 2/6
–  7/6 έως 7/11 επισκευή ταρτάν κ χλοοτάπητα
 Συγκεκριμένα, χωρίς καμία ενημέρωση προς τις ομάδες, από το πρωί της Δευτέρας 20/5, συνεργείο ξηλώνει τον τάπητα, ενώ η ενημέρωση των ομάδων ήταν για την προσεχή Πέμπτη 23/5 και  παράδοση 26/5.
 Την ίδια ώρα, ο εντεταλμένος σύμβουλος και αποκλειστικός υπεύθυνος για το γήπεδο, κ. Τάκης Καρβουνιάρης, καθώς και η αντιδήμαρχος δήλωσαν άγνοια επί του θέματος.
 Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα της τακτικής «αποφασίζω και διατάζω»  του κ. Μανούρη είναι να μείνουν τα παιδιά των ακαδημιών χωρίς δυνατότητα προπονήσεων, το ίδιο και οι μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις, των οποίων μόνο διέξοδος είναι  ο αθλητισμός. Ο κ. Μανούρης αυτή τη στιγμή τους στερεί και αυτό το εφόδιο.
 Ως «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία», καταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη αλαζονική τακτική του δημάρχου.
 Ακόμη μία φορά συμβαίνει κάτι για το οποίο τον είχε ενημερώσει και προειδοποιήσει ο επικεφαλής μας, κ. Χριστοδούλου Βασίλης, στο Δημοτικό Συμβούλιο, ωστόσο η απάντηση του δημάρχου ήταν απαξιωτική και χλευαστική.
Οι γονείς των ομάδων απαιτούν να δοθεί λύση και όχι άλλα ψέματα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ