Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Δημοτική Αρχή Αγ. Παρασκευής: “Η Κάρτα Κατοίκου βρίσκεται σε κανονική λειτουργία – Θα παρέχεται πλήρες πακέτο υπηρεσιών”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η «Κάρτα Κατοίκου» του Δήμου Αγίας Παρασκευής αναβαθμίζεται και εμπλουτίζεται με νέες, καλύτερες υπηρεσίες για τους πολίτες. Η δημοτική Αρχή, με δήμαρχο των Ιωάννη Μυλωνάκη, απαντάει στην παράταξη των κυρίων Σάρκουλα – Ζορμπά, καθώς όπως αναφέρει, εκτινάσσουν κινδυνολογίες και ειρωνείες προς τον δήμαρχο, ενώ τους κατηγορεί και για λαϊκισμό. Υπογραμμίζει πως η Κάρτα Κατοίκου δεν έχει καταργηθεί, όπως ισχυρίστηκε η παράταξη “Αγία Παρασκευή, η πόλη μας” και μάλιστα από την πρώτη μέρα της νέας διοίκησης έχουν εκδοθεί 400 τέτοιες κάρτες.

Το αναλυτικό κείμενο της Δημοτικής Αρχής:

“Για άλλη μία φορά η παράταξη των κυρίων Σάρκουλα-Ζορμπά επιλέγει να αντιπολιτευθεί, με κινδυνολογίες και ειρωνείες προς το πρόσωπο του Δημάρχου. Εμμένουν σε παρωχημένο λόγο και πρακτικές, στις οποίες οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής έχουν γυρίσει την πλάτη με τον πλέον εύγλωττο τρόπο στις τελευταίες εκλογές.

Εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε και δεν θα υποκύψουμε στις σειρήνες του λαϊκισμού, όσο και αν το προσπαθούν. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

Θα μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι να αλλάξουμε την πόλη και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών με πράξεις και όχι με λόγια.

Σε ό,τι αφορά την «Κάρτα Κατοίκου» διευκρινίζουμε πως σε καμία περίπτωση δεν καταργήθηκε. Μάλιστα, από την ημέρα που αναλάβαμε και μέχρι σήμερα, έχουν εκδοθεί 400 κάρτες.

Ωστόσο, με δεδομένο ότι από την προηγούμενη δημοτική αρχή κληρονομήσαμε ληγμένες συμβάσεις με διαγνωστικά κέντρα και ιατρικούς ομίλους, είμαστε στη διαδικασία σύναψης νέων συμβάσεων, μέσω των οποίων θα παρέχονται νέες, αναβαθμισμένες και εμπλουτισμένες ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους, και μάλιστα σε ψηφιακή μορφή.

Πολύ σύντομα οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής θα ενημερωθούν για το πλήρες πακέτο των διευρυμένων υπηρεσιών που θα έχουν στο «ψηφιακό τους πορτοφόλι.

Με το ίδιο σκεπτικό επαναξιολογούμε και τη συνεργασία μας με τις επιχειρήσεις της πόλης, καθώς μέχρι τώρα παρέχονταν στους κατοίκους, προνόμια στα χαρτιά και όχι επί της ουσίας. Στόχος μας να πάμε σε μια νέα συμφωνία, που θα είναι ουσιαστικά προς όφελος των καταναλωτών της πόλης μας.

Τέλος στην «ευγενική» προσφορά των κυρίων Σάρκουλα-Ζορμπά να μας «δείξουν τον τρόπο να διαχειριστούμε το θέμα,» γιατί εμείς δεν μπορούμε, όπως ισχυρίζονται, τους απαντάμε πως ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε.

Τη ζούμε στο πετσί μας την «εξαιρετική τους διαχειριστική ικανότητα» στην υπόθεση του Δημαρχείου, του κολυμβητηρίου και τόσων άλλων θεμάτων που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ