Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Δέσμευση Ν. Χαρδαλιά για διασφάλιση πόρων ώστε να ολοκληρωθεί το Δημαρχείο Αγ. Παρασκευής – Δήλωση Μυλωνάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

“Η δημόσια δέσμευση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά ότι η Περιφέρεια Αττικής θα διασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους για την ολοκλήρωση και την παράδοση του νέου Δημαρχείου στην κοινωνία της Αγίας Παρασκευής, μας γεμίζει ικανοποίηση”, δηλώνει ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης.

“Παράλληλα, δικαιώνει την πίστη μας αλλά και τη δική μας δέσμευση, πως παρά το γεγονός ότι κληρονομήσαμε ένα έργο με προβλήματα, η πόλη θα αποκτήσει ένα νέο φιλικό και λειτουργικό Δημαρχείο”, συμπληρώνει και αναφέρει έπειτα: “Κάποιοι μας αμφισβητούσαν, ωστόσο για εμάς η ολοκλήρωση του έργου, το οποίο αποτελεί ένα διαχρονικό αίτημα των πολιτών της Αγίας Παρασκευής, ήταν ένα στοίχημα το οποίο ήμασταν αποφασισμένοι να κερδίσουμε”.

“Προς αυτή την κατεύθυνση από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντα μας ως νέα Διοίκηση, ενσκήψαμε πάνω από τα προβλήματα και με ψυχραιμία, υπομονή και νηφαλιότητα, ξεκινήσαμε να εξετάζουμε όλες τις πιθανές λύσεις. Σε συνεργασία πάντα με την Περιφέρεια και προσωπικά με τον Περιφερειάρχη, Νίκο Χαρδαλιά, με τον οποίο ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία και διαβούλευση προκειμένου να βρεθεί μία αμοιβαία ικανοποιητική λύση”, προσθέτει ο δήμαρχος, για να αναφέρει κατόπιν “και τα καταφέραμε. Μόλις 6 μήνες μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου, ένα έργο που αποτελούσε μία μεγάλη εκκρεμότητα για την πόλη μας, μπαίνει επιτέλους σε ράγες”.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μυλωνάκης σημειώνει τα εξής: “Έχουμε εμπιστοσύνη στον κ. Χαρδαλιά και σε όλα τα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής πως δεν θα χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος και όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες θα κινηθούν άμεσα, προκειμένου η πόλη να αποκτήσει επιτέλους Δημαρχείο. Από την πλευρά μας μαζί με τις υπηρεσίες μας θα συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση με όλες μας τις δυνάμεις. Όπως άλλωστε πράττουμε από την πρώτη στιγμή, εδώ και 6 μήνες που είμαστε στη διοίκηση του Δήμου”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ