Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Γ. Καλαφατέλης: “Το ηρωικό ΟΧΙ των προγόνων μας είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης απέστειλε μήνυμα προς τους πολίτες.

Όπως ο ίδιος αναφέρει:

«Ο αυριανός εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, πραγματοποιείται σε μία πολύ ιδιαίτερη και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, με την τουρκική απειλή και προκλητικότητα να έχει υπερβεί κάθε όριο σε βάρος της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης συνολικά.

Στη σημερινή συγκυρία, το γενναίο και ηρωικό ΟΧΙ των προγόνων μας κατά του φασισμού και της υποδούλωσης του Έθνους μας, είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ αποτελώντας οδηγό μας για το παρόν και το μέλλον.

Αυτή τη χρονιά γιορτάζουμε χωρίς παρελάσεις, λόγω της έξαρσης της πανδημίας του Covid-19, διατηρούμε όμως το φρόνημα, τη δύναμη και την αποφασιστικότητά μας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Οι Έλληνες, με ιστορική μνήμη, αυτογνωσία και περισυλλογή, τιμούμε το έπος του ‘ 40 και εκτιμούμε το αγαθό της ελευθερίας που κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες. 

Με ενότητα και ομοψυχία, μπορούμε όλοι μαζί να αποκρούσουμε κάθε εξωτερική απειλή, από όπου και αν προέρχεται, διασφαλίζοντας την ειρήνη κι ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας.

Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ