3η Διαβούλευση για το ΣΒΑΚ Κηφισιάς τη Δευτέρα 13 Ιουλίου

0

Ο Δήμος Κηφισιάς, στο πλαίσιο της εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2019, οργανώνει 3η Δημόσια Διαβούλευση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2020, στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης 2, ΤΚ 145 62, Δημαρχείο) και αποσκοπεί μέσα από τη διαλογική διαδικασία να επιτευχθεί η βέλτιστη δημιουργία του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Κηφισιάς.

Στη συνάντηση θα παρουσιαστούν τρία εναλλακτικά σενάρια προτάσεων. Στα σενάρια αυτά περιγράφονται μέτρα και παρεμβάσεις για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στον Δήμο.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ο Δήμος Κηφισιάς ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2019 την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ). Με το ΣΒΑΚ επιδιώκεται η αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος, της ποιότητας ζωής και του δημόσιου χώρου, μέσα από παρεμβάσεις αναδιοργάνωσης των όρων και των υποδομών αστικής κινητικότητας, καθώς και η ενίσχυση της συμμετοχικότητας και της δημοκρατικότητας στη λήψη αποφάσεων για τα θέματα των μεταφορών στην πόλη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

19:00-19:10 Χαιρετισμός
Αλέξιος Μακρής, Αντιδήμαρχος Κηφισιάς

19:10-19:30 Όραμα, Προτεραιότητες Κινητικότητας, Στόχοι ΣΒΑΚ Κηφισιάς
Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, Διδάκτωρ Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός, Μέλος Ε.ΔΙ.Π., Σχολή Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών Ε.Μ.Π., Μονάδα Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας ΕΜΠ

19:30-20:00 Μέτρα παρέμβασης εναλλακτικών σεναρίων για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στο Δήμο Κηφισιάς
Θοδωρής Μαυρογεώργης, Συγκοινωνιολόγος-Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, MSc(Eng), MSc(Fin)
«ΜΣΜ – ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.»

20:00-21:00 Ερωτήσεις και ανοιχτή συζήτηση

21:00-21:10 Συμπεράσματα και επόμενα βήματα
Αλέξιος Μακρής, Αντιδήμαρχος Κηφισιάς

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.