Χαμόγελα στις εκδηλώσεις κοπής της βασιλόπιτας των ΚΑΠΗ Κηφισιάς [Εικόνες]

0

Σε εορταστική διάθεση τα μέλη των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς, έκοψαν τις πρωτοχρονιάτικες βασιλόπιτες τους, με την ευλογία της Εκκλησίας.

Τις ευχές του για την Νέα Χρονιά και τις ευχαριστίες στους εργαζόμενους για το έργο που επιτελείται στους χώρους των ΚΑΠΗ έδωσε ο Δήμαρχος, Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, σε εκδηλώσεις που παρευρέθηκε. «Η δημοτική Αρχή και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Νίνα Ασπασία Βλάχου είναι πάντα δίπλα σας», τόνισε ο κ. Θωμάκος και επεσήμανε πως στόχος του Δήμου είναι η συνεχιζόμενη βελτίωση των δομών αλλά και ο εμπλουτισμός τους με νέες δράσεις.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Νίνα Ασπασία Βλάχου μίλησε για τις ποικίλες δραστηριότητες και δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος για τα μέλη της Τρίτης Ηλικίας.

Τα μέλη της χορωδίας των ΚΑΠΗ του Δήμου υπό τον μαέστρο- συνθέτη Κώστα Στεφάνου, τραγούδησαν παλιές και αγαπημένες μελωδίες.

Στις εκδηλώσεις των τεσσάρων ΚΑΠΗ παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Υποδομών, Ενέργειας κι Εκτέλεσης του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού Αλέξιος Μακρής, η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικών Κοινωνικής Προστασίας Τρίτης Ηλικίας Μαίρη Κανελλόπουλου, μέλη Νομικών Προσώπων του Δήμου και εργαζόμενοι.

Τέλος, να σημειωθεί πως τα φλουριά στις βασιλόπιτες αντιστοιχούσαν σε γούρια από την Συλλογή Anatol.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.