Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Το #kali_epityxia_project επιστρέφει στην Κηφισιά για τις φετινές Πανελλήνιες

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, 1η ημέρα των φετινών Πανελληνίων  θα πραγματοποιηθεί η δράση #kali_epityxia_project για τη σχολική κοινότητα του Δήμου Κηφισιάς μια συνεργασία του Κέντρου Πρόληψης “Προνόη” – ΟΚΑΝΑ με το Δήμο.

CONCEPT ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ: Το #kali_epityxia_project είναι μια δράση που ξεκίνησε από το Κέντρο Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ του Δήμου Κηφισιάς το 2017 σε μια προσπάθεια εμψύχωσης και υποστήριξης των μαθητών που δίνουν πανελλήνιες. Η δράση είχε τεράστια επιτυχία και θετική απήχηση τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς τους. Για τον λόγο αυτό θα επαναληφθεί και φέτος, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για COVID- 19.

Η βασική ιδέα είναι να προσφερθεί ένα μήνυμα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας στους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις με το μήνυμα:
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ!! #Kali_Epityxia_Project2022

Στελέχη και εθελοντές θα περιμένουν από τις 7.00 το πρωί με μπαλόνια και μηνύματα αισιοδοξίας στις εισόδους των εξεταστικών κέντρων όπως : «Πιστεύω σ΄ εσένα», «Σου έχω εμπιστοσύνη», «Το ’χεις», «Μείνε στο Κέντρο σου», «Καλή επιτυχία», «Μην σταματάς να ονειρεύεσαι», «Η προσπάθεια μετράει» «Καλημέρα, όμορφη μέρα!», «Είσαι ήδη ήρωας». Επίσης θα προσφέρουν χρωματιστά βραχιολάκια, με το μήνυμα Το #kali_epityxia_project ΚΠ ΠΡΟΝΟΗ για τύχη και αισιοδοξία!

Την δράση θα συντονίσουν/ οργανώσουν τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ μαζί με το δίκτυο Εθελοντών του και θα υλοποιηθεί την πρώτη μέρα των πανελληνίων μαθητικών εξετάσεων στις 3 Ιουνίου 2022 και ώρα 7.15.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ :7.15 ΠΜ

ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ
3ο Λύκειο Κηφισιάς 2106200840
2106200838 Πελοποννήσου 3, Νέα Κηφισιά Στελέχη ΠΡΟΝΟΗ:
Βάσω Αλεξάκη+εθελοντές

Λύκειο Ν.Ερυθραίας 2108073183
2106208526 Καζαντζάκη Νίκου 29 & Σκουφά, Νέα Ερυθραία, 14671 Στελέχη ΠΡΟΝΟΗ:
Αρχοντούλα Αλεξάκη +εθελοντές
Σώτια Μακαρώνη

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ