Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Συνάντηση Σκουρλέτη – Θωμάκου για το ζήτημα των διοδίων στην Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Το ζήτημα της λειτουργίας σταθμού διοδίων στην Κηφισιά (κόμβος Βαρυμπόμπης) τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πάνου Σκουρλέτη, με τον Δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο της πόλης συμμετείχαν επίσης ο Γραμματέας της Οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κηφισιά, Στάθης Γρίβας και από την πλευρά του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος, Αλέξης Μακρής.

Ο κ. Σκουρλέτης κατέθεσε τη διάθεσή του να αναλάβει πρωτοβουλίες στη Βουλή για το ζήτημα των διοδίων, αλλά και να στηρίξει πρωτοβουλίες σε τοπικό επίπεδο, οι οποίες θα κινητοποιήσουν τους κατοίκους και θα ωθήσουν σε συνεργασία με τους όμορους δήμους, προκειμένου να αποτραπούν δυσμενείς εξελίξεις.

Από την πλευρά του ο κ. Θωμάκος παρουσίασε όλες τις διαστάσεις του ζητήματος και ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις, που συμπεριλαμβάνουν ψηφίσματα συμπαράστασης από την ΚΕΔΕ, την ΠΕΔΑ Αττικής και 9 όμορους δήμους.

Ευχαρίστησε επίσης τον Πάνο Σκουρλέτη για τη στήριξη που παρείχε, όταν ήταν υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο αίτημα των κατοίκων της Κηφισιάς για τη μη λειτουργία διοδίων. Τέλος, παρουσίασε με τις σοβαρές περιβαλλοντικές, κυκλοφοριακές και, τελικά, κοινωνικές συνέπειες για την πόλη και τους κατοίκους της από την τυχόν τοποθέτηση σταθμού διοδίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συζήτηση επεκτάθηκε και σε ευρύτερα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με έμφαση στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «ΦιλόΔημος».

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ