Σε ετοιμότητα ο Δήμος Κηφισιάς για το άνοιγμα Γυμνασίων – Λυκείων

0

Με αφορμή την επαναλειτουργία των Γυμνασίων και Λυκείων ξεκίνησαν οι απαραίτητες προετοιμασίες από το Δήμο Κηφισιάς για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα (Πέμπτη 28/1) κι αύριο (Παρασκευή 29/1) πραγματοποιούνται απολυμάνσεις από ειδικό συνεργείο στους κοινόχρηστους χώρους αλλά και τις αίθουσες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.
Οι Δημοτικές Υπηρεσίες φροντίζουν επίσης για τον σχολαστικό καθαρισμό των σχολικών εγκαταστάσεων (εσωτερικών και εξωτερικών) αλλά και για την επάρκεια στα απαραίτητα υλικά καθαριότητας και ατομικής προστασίας (αντισηπτικά κ.α. ) ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, του Τοπικού Ιατρικού Συμβουλίου και του Υπουργείου Παιδείας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσωπικό της καθαριότητας στα Γυμνάσια και Λύκεια έχει αυξηθεί όπως και στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Δήμου.
Τις εργασίες επιθεώρησαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Δήμου Κηφισιάς Νικήτας Κόκκαλης, Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας.
Τέλος, επισημαίνεται πως η διανομή της δεύτερης παρτίδας μασκών πολλαπλής χρήσης από την Πολιτεία, για τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων έχει πραγματοποιηθεί από την ημέρα παραλαβής τους, από υπαλλήλους του Δήμου Κηφισιάς.
[Φωτογραφίες: Ευάγγελος Λουτριώτης]

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.