Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Σεμινάρια Οδικής Συμπεριφοράς σε μαθητές της Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ανώνυμη Εταιρεία «Μένανδρος», σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Επιτροπή του Δήμου Κηφισιάς, ανακοινώνει την πραγματοποίηση μαθημάτων-σεμιναρίων σχετικά με την κατανόηση της οδικής συμπεριφοράς και της ασφαλούς οδήγησης, στα σχολεία του Καλλικρατικού Δήμου και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Οδ. Ανδρούτσου, κάθετος της Εθνικής Αντιστάσεως) στη Νέα Ερυθραία.
Τα σεμινάρια αυτά έχουν σαν σκοπό τη βελτίωση της οδικής κουλτούρας, νοοτροπίας και πολιτισμού (δηλαδή της συνείδησης των μικρών παιδιών και εφήβων και κατά συνέπεια των μελλοντικών ενηλίκων, κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας τους στο γεμάτο κινδύνους οδικό περιβάλλον).
Τα παιδιά (κυρίως του Δημοτικού και Γυμνασίου) θα λάβουν πληροφορίες σχετικά με το ποδήλατο και τη σωστή χρήση του, τις σχέσεις ισορροπίας και ταχύτητας, την κατανόηση της οδικής συμπεριφοράς (στοπ, φανάρια, εποπτεία σήμανσης), αλλά θα δοθεί κι ιδιαίτερη έμφαση στην ενημέρωση υποψηφίων οδηγών (παιδιά κυρίως Λυκείου).
Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε παιδιά από Τετάρτη Δημοτικού μέχρι μαθητές Γ’ Λυκείου, με συμμετοχικό και κάποιες φορές και με διαδραστικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα ανά σχολείο και κάποια Σαββατοκύριακα.
Οι τελικές ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ