Με παιδικά χαμόγελα και φαντασία πραγματοποιήθηκε η 5η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς

0

Η 5η ενιαία Γιορτή των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς είχε τίτλο «Κόκκινη κλωστή δεμένη… και το παραμύθι ξεκινά!» και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, στο Αθλητικό Κέντρο «Ι. Ζηρίνης».

400 παιδιά ντυμένα με πανέμορφες  στολές χόρεψαν και παρουσίασαν κλασικά παραμύθια αναδεικνύοντας την αξία τους και στέλνοντας μήνυμα κατά της υπερβολικής χρήσης ηλεκτρονικών παιχνιδιών και υπέρ της δημιουργικής αξιοποίησης των δυνατοτήτων του διαδικτύου.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και  ευχαρίστησε την μεγάλη οικογένεια των παιδικών σταθμών για την συνεισφορά τους στην γιορτή. Με ιδιαίτερα θερμά λόγια αναφέρθηκε στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Παντελεάκη και το έργο του στην προσχολική εκπαίδευση. Ο κ. Θωμάκος αναφέρθηκε στη σταθερή βούληση της Διοίκησης να στηρίζει στην πράξη τα παιδιά και τις οικογένειες του Δήμου, με γνώμονα την αύξηση των δομών αλλά και των προσφερόμενων προγραμμάτων.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών και Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο που του εμπιστεύθηκε το τομέα της προσχολικής εκπαίδευσης, το προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας που προσφέρουν μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά στα παιδιά, τον Προϊστάμενο των Παιδικών Σταθμών Γιάννη Κασιμάτη τη Διευθύντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σμαρώ Πετρίδου, και τους γονείς που στηρίζουν το έργο που επιτελείται στους σταθμούς.

Μετά τη γιορτή ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι επιβράβευσης των παιδιών, όπου όλα τα παιδιά  χόρεψαν και να διασκέδασαν υπό τους ήχους της μουσικής του συγκροτήματος ΧΑΝΑ ΖΟΟ του Μάνου Βαφειάδη.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.