Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με διαμαρτυρία – δεντροφύτευση απάντησαν οι κάτοικοι των Αδαμών στα σχέδια των έργων της οδού Ερμιόνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολίτες όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κηφισιάς και του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο Κηφισσός»  και έδωσαν το “παρών”  στη δεντροφύτευση- διαμαρτυρία  για τα έργα στην οδό Ερμιόνης στις Αδάμες, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022.

Η δεντροφύτευση έγινε στον κοινόχρηστο χώρο του Δήμου Κηφισιάς όπου σχεδιάζονται τα έργα.

Καθοριστική ήταν και η συμβολή των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πρασίνου, που βοήθησε στην τοποθέτηση 20 πλατύφυλλων δέντρων, όπως επίσης και των εθελοντών.

 

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, συνεχάρη πολίτες και φορείς που συμμετείχαν στην δεντροφύτευση. Επεσήμανε πως πρόκειται για δράση με διπλό χαρακτήρα: “Συνεχίζουμε την αύξηση του πράσινου ισοζυγίου της πυρόπληκτης περιοχής του Δήμου μας. Ταυτόχρονα πρόκειται και για μια συμβολική αντίσταση στα σχεδιαζόμενα έργα στην περιοχή. Με νομικές ενέργειες, κινητοποιήσεις, συναντήσεις με τους αρμόδιους και ήρεμες διαμαρτυρίες έξω από τα Υπουργεία θα αγωνιστούμε για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Νέας Κηφισιάς.”

 

 

Στη δράση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιώργος Σκορδίλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Λιανός και Νίκη Ποντικάκη, η Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς Ράνια Ντάλλη, καθώς και οι Σύλλογοι «Ο Κηφισσός» και  Σοροπτιμιστικός  Όμιλος Αττικής «Ολυμπία» κ.α.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ