Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με δίκτυο φυσικού αερίου εξοπλίζεται η Νέα Ερυθραία

Δημοσιεύθηκε

στις

Το μεγάλο έργο ανάπτυξης και κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου, μήκους περίπου 12 χιλιομέτρων, όπου θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας (το 70% περίπου της πόλης) εξασφαλίστηκε από το Δήμο Κηφισιάς.

Η απόφαση λήφθηκε μετά από συναντήσεις και πιέσεις τόσο του Δημάρχου Κηφισιάς κου Γ. Θωμάκου όσο και του Αντιδημάρχου Ύδρευσης και Εποπτείας ανέγερσης επισκευής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας κου Μιχάλη Καυγαλάκη με τη Διοίκηση της ΔΕΔΑ.

Ο Αντιδήμαρχος εφιστά την προσοχή των πολιτών για αυτό το μήνα κατά την διέλευσή τους στην συνοικία Εθνικιστών και Αναπήρων και συγκεκριμένα στους δρόμους: Κύπρου, Ευαγγελιστρίας, Κανάρη, Βορείου Ηπείρου, Μιαούλη, Σκουφά και Δαβάκη.

“Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για οποιαδήποτε ταλαιπωρία που μπορεί να υπάρξει και για οποιαδήποτε διευκρίνηση θα είμαστε στη διάθεσή σας για να σας απαντήσουμε στο τηλέφωνο του Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας: 2132007600.
Θα σας ενημερώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την εξέλιξη των εργασιών στα επόμενα σημεία – δρόμους της πόλης μας”, δηλώνει σχετικά.

Τέλος, όσοι πολίτες επιθυμούν να συνδεθούν με το φυσικό αέριο μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στην εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής (https://edaattikis.gr).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ