Μείωση των Δημοτικών Τελών κατά 10% στον Δήμο Κηφισιάς

0

Τη μείωση των δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού κατά 10% για όλα τα νοικοκυριά από 1/1/2018 ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017.
Η συγκεκριμένη ανακούφιση στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς των συμπολιτών μας, οφείλεται στην συνετή και αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών του Δήμου. Παράλληλα προωθείται εκσυγχρονισμός και ανανέωση πεπαλαιωμένων οχημάτων της υπηρεσίας Καθαριότητας.
Επίσης μειώσεις και απαλλαγές αποφασίστηκαν σε όλες τις ευπαθείς κατηγορίες (άποροι, ειδικές ανάγκες, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μονογονειακές, μακροχρόνια ανέργοι).
Να σημειώσουμε πως τα δύο προηγούμενα χρόνια σημειωθήκαν σημαντικές μειώσεις των δημοτικών τελών κατά 7% στα επαγγελματικά ακίνητα.
Επιπλέον ανακοινώθηκαν μειώσεις για τα Κοιμητήρια Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας. Συγκεκριμένα μειώνονται τα τέλη ταφής σε τάφους τριετούς χρήσης από 300 σε 200 ευρώ για τους κατοίκους και δημότες του Δήμου Κηφισιάς. Επίσης το ποσό εκταφής από 100 ευρώ μειώνεται σε 70 και η παράταση ταφής τρίτου εξαμήνου μειώνεται από 400 σε 300 ευρώ.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.