Λαμπερή ορκωμοσία στη Βίλα Μπότση   

0

Σε μία πανηγυρική εκδήλωση, παρουσία Υπουργών, Βουλευτών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Φορέων της Τοπικής Κοινωνίας, καθώς και εκατοντάδων πολιτών τελέστηκε η ορκωμοσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Κοινοτικών Συμβουλίων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης που προήλθαν από τις εκλογές του Μαϊου.

Η τελετή ορκωμοσίας τελέστηκε με κάθε επισημότητα στην εντυπωσιακή βίλα Μπότση, την οικία του αείμνηστου εκδότη Νάσου Μπότση, πατέρα των εφημερίδων «Ακρόπολη» και «Απογευματινή», η οποία ανακαινίστηκε επί Δημαρχίας Θωμάκου και λειτουργεί ως πολυχώρος πολιτισμού.

Μεταξύ των επισήμων που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή ορκωμοσίας ήταν o Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, οι βουλευτές της ΝΔ Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Δημήτρης Καιρίδης και Ζώη Ράπτη, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Γιώργος Κατρούγκαλος, πρώην υπουργοί, γενικοί γραμματείς Υπουργείων, οι Δήμαρχοι, Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων φορέων και συλλόγων του Δήμου μας. Τις ευχές τους έστειλαν στο Δήμαρχο Κηφισιάς ο νέος Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη, ενώ μεγάλη ήταν η παρουσία του δημοσιογραφικού κόσμου και του Τοπικού Τύπου.

Η Φιλαρμονική Κηφισιάς, με τον μαέστρο Φίλιππο Χίου, ξεκίνησε μουσικά τη βραδιά, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον καταξιωμένο συνθέτη και σπουδαίο πιανίστα Γιώργο Χατζηνάσιο που προσέφερε έναν εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.