Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Λαμπερή ορκωμοσία στη Βίλα Μπότση   

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μία πανηγυρική εκδήλωση, παρουσία Υπουργών, Βουλευτών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Φορέων της Τοπικής Κοινωνίας, καθώς και εκατοντάδων πολιτών τελέστηκε η ορκωμοσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Κοινοτικών Συμβουλίων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης που προήλθαν από τις εκλογές του Μαϊου.

Η τελετή ορκωμοσίας τελέστηκε με κάθε επισημότητα στην εντυπωσιακή βίλα Μπότση, την οικία του αείμνηστου εκδότη Νάσου Μπότση, πατέρα των εφημερίδων «Ακρόπολη» και «Απογευματινή», η οποία ανακαινίστηκε επί Δημαρχίας Θωμάκου και λειτουργεί ως πολυχώρος πολιτισμού.

Μεταξύ των επισήμων που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή ορκωμοσίας ήταν o Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, οι βουλευτές της ΝΔ Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Δημήτρης Καιρίδης και Ζώη Ράπτη, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Γιώργος Κατρούγκαλος, πρώην υπουργοί, γενικοί γραμματείς Υπουργείων, οι Δήμαρχοι, Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων φορέων και συλλόγων του Δήμου μας. Τις ευχές τους έστειλαν στο Δήμαρχο Κηφισιάς ο νέος Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη, ενώ μεγάλη ήταν η παρουσία του δημοσιογραφικού κόσμου και του Τοπικού Τύπου.

Η Φιλαρμονική Κηφισιάς, με τον μαέστρο Φίλιππο Χίου, ξεκίνησε μουσικά τη βραδιά, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον καταξιωμένο συνθέτη και σπουδαίο πιανίστα Γιώργο Χατζηνάσιο που προσέφερε έναν εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ