Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Κυριακή “Χωρίς Αυτοκίνητο” στις 10 Απριλίου στην Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια Κυριακή χωρίς αυτοκίνητα θα απολαύσουν οι πολίτες στο Παραδοσιακό Κέντρο Κηφισιάς την Κυριακή 10/4/2022 από τις 10πμ έως και τις 6μμ., στη δράση που διοργανώνει ο Δήμος.

Εξάλλου το παραδοσιακό κέντρο της Κηφισιάς προσφέρεται για περπάτημα στις γραφικές γειτονιές με τους καταπράσινους κήπους και τα καλοδιατηρημένα Αρχοντικά αλλά και για γευστικές απολαύσεις στα γραφικά καφέ και εστιατόρια του Δήμου.

Η κίνηση των οχημάτων δεν θα επιτρέπεται τις συγκεκριμένες ώρες στους δρόμους Αργυροπούλου, Παπαδιαμάντη, Παναγίτσας, Κολοκοτρώνη, Λεβίδου, Κασσαβέτη, Διονύσου, Πεντέλης, Γεωργαντά, Δημοσθένους και Κύπρου. Η διοχέτευση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα γίνεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών όπως φαίνεται στο σχετικό χάρτη.

Για τον ασφαλή αποκλεισμό του παραδοσιακού κέντρου της Κηφισιάς για τα αυτοκίνητα και την παραχώρηση του δημόσιου χώρου σε πεζούς και ποδηλάτες θα συνδράμουν η Τροχαία Κηφισιάς και η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου.

 Η δράση «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» είχε πραγματοποιηθεί και στο πλαίσιο του Mobility Week του Προγράμματος SPARCS, τον Σεπτέμβριο με ιδιαίτερη επιτυχία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ