Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

Ημερίδα Απασχόλησης και Επανένταξης στην Αγορά Εργασίας διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει Ημερίδα Απασχόλησης και Επανένταξης στην Αγορά Εργασίας την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 10:00-13:00.

Η Ημερίδα θα απευθύνεται στους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινότητας, στο πλαίσιο της συνολικής υποστήριξης τους για ομαλή επαγγελματική και κοινωνική ένταξη και θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κηφισιάς, στην Αίθουσα «Βασίλειος Γκατσόπουλος».

Κύρια ομιλήτρια στην ημερίδα θα είναι η κα.Μαρία Ευστρατίου, Κοινωνική Λειτουργός, Εργασιακή Σύμβουλος Αναζητούντων Εργασίας από τον ΟΑΕΔ.

Την οργάνωση και επίβλεψη της ημερίδας ανέλαβε το Τμήμα Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού του Δήμου Κηφισιάς.

Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξής:

10:00-10:15 Προσέλευση

10:15-11:15 Ανάλυση Ατομικού Σχεδίου Δράσης. Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της εφαρμογής της διαδικασίας του Ατομικού Σχεδίου Δράσης, για τους ωφελούμενους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ πρώην ΚΕΑ) με προτεραιότητα την ένταξη τους στην αγορά εργασίας.

11:15-11:30 Διάλειμμα

11:30-12:30 Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης του ΟΑΕΔ. Θα γίνει παρουσίαση των ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης του ΟΑΕΔ και θα δοθεί αναλυτική πληροφόρηση για τους όρους των προγραμμάτων και την ομάδα στόχου.

12:30-13:00 Συζήτηση

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς εναρμονισμένο πλήρως στις οδηγίες του ΕΟΔΥ κατά της πανδημίας του covid-19 για την προστασία της δημόσιας υγείας, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και των εισηγητών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ