Ευσταθιάδεια 2020: Το Σάββατο 25 Ιουλίου στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο στην Κηφισιά

0

Το Σάββατο 25 Ιουλίου το Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς «ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΗΡΙΝΗΣ», θα φιλοξενήσει τα «Ευσταθιάδεια 2020», τους διάσημους αγώνες στίβου διαχρονικών αθλητών.

Το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο με μεγάλη ιστορία αγώνων, προτιμήθηκε από τον Α.Σ.Ε.Δ.Α.Σ λόγω του κατάλληλου -μαλακού ταρτάν, της καλής ποιότητας άμμου του σκάμματος του άλματος σε μήκος, του νέου στρώματος του άλματος σε ύψος, την ανακατασκευασμένη βαλβίδα σφαίρας στον ειδικό χώρο ρίψεων, την δυνατότητα προθέρμανσης των αθλητών στα κλειστά γυμναστήρια και φυσικά του υπέροχου γενικότερα περιβάλλοντα χώρου.

Έτσι, θα ανοίξει την πύλη του στους Βετεράνους αθλητές τις ώρες 16:30- 21:00, και θα είναι οι πρώτοι αγώνες στίβου που θα διεξαχθούν μετά την τοποθέτηση του ελαστικού τάπητα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικό χρονόμετρο, πληρότητα κριτών και βοηθητικού προσωπικού και συνέπεια στο πρόγραμμα αλλά και με την τήρηση των πρωτοκόλλων σχετικά με τον ιό.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής είναι μεγάλη τόσο από την Αττική όσο και από την επαρχία και με ξεχωριστές παρουσίες που αποτελούν τιμή για τη διοργάνωση, όπως αυτή του βαλκανιονίκη Φώτη Κούρτη.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.