Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Επίσκεψη κλιμακίου Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος στον Δήμαρχο Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Eπίσκεψη για την οργάνωση της αντιπυρικής περιόδου στον Δήμαρχο Κηφισιάς, Βασίλη Ξυπολυτά πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος, Αρχιπύραρχος, Χρήστος Σημιακάκης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο αξιωματικών, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Στη συνάντηση μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν οι τρόποι για να υπάρξει καλύτερος συντονισμός όλων των εμπλεκομένων φορέων ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι τη δύσκολη περίοδο του καλοκαιριού καθώς και η σωστή προετοιμασία του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και των υπολοίπων υπηρεσιών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς τόνισε ότι “έχει ιδιαίτερη σημασία να είμαστε όσο καλύτερα γίνεται προετοιμασμένοι, προκειμένου να αντιμετωπιστεί έγκαιρα και αποτελεσματικά κάθε έκτακτο συμβάν πυρκαγιάς που μπορεί να προκύψει”.

«Προτεραιότητα μας είναι η πρόληψη και οι τρόποι θωράκισης των δασικών εκτάσεων που βρίσκονται στον Δήμο μας, αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος. Με την συνεχή επαγρύπνηση και ετοιμότητα του προσωπικού, των στελεχών της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου αλλά και με τη συνεργασία των κατοίκων, θα μπορέσουμε να διαφυλάξουμε τους πνεύμονες πρασίνου της πόλης μας» πρόσθεσε ο Βασίλης Ξυπολυτάς.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, ευχαρίστησε τον Αρχιπύραρχο, Χρήστο Σημιακάκηγια την άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Κηφισιάς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς επίσης και για τη μαχητικότητα και την αφοσίωση με την οποία εκτελούν το έργο τους οι Πυροσβέστες, υπηρετώντας τον συνάνθρωπο αλλά και τον τόπο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ