Δόθηκε σε λειτουργία τμήμα της Εθνικής Αντιστάσεως

0

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανακατασκευής του τμήματος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως από την Ανδρούτσου έως και τη Σαμοθράκης.

Μετά από εκτεταμένες παρεμβάσεις (από τα Τεχνικά Συνεργεία του Δήμου και ιδιαίτερα από το Οικοδομικό και Ασφαλτικό Συνεργείο), λόγω μεγάλης φθοράς από τη συγκράτηση τεράστιου όγκου ομβρίων υδάτων, σε όλο το πλάτος και μήκος του τμήματος αυτού, το οδόστρωμα αποκαταστάθηκε πλήρως, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας τα οποία ζητήθηκαν με συγκεκριμένη πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 δόθηκε σε λειτουργία το συγκεκριμένο σημείο της Εθνικής Αντιστάσεως και θα ανακουφίσει τις γύρω γειτονιές, οι οποίες για κάποιο διάστημα λόγω της παράκαμψης μέσω της στενής οδού Πριήνης είχαν επιβαρυνθεί με κυκλοφοριακό φόρτο.
Η ανακατασκευή του συγκεκριμένου τμήματος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως εξομάλυνε μεν την κυκλοφορία, απαιτεί ωστόσο ιδιαίτερη προσοχή εκ μέρους των οδηγών, δεδομένου ότι στο συγκεκριμένο τμήμα βρίσκεται η είσοδος και η έξοδος του πλήρως ανακαινισμένου πάρκου Παπανδρέου.
Το πάρκο είναι χώρος τεράστιας καθημερινής επισκεψιμότητας και ιδιαίτερα από οικογένειες και παιδιά.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.