Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Δήμος Κηφισιάς: Παράδοση laptop στους διευθυντές Γυμνασίων – Λυκείων

Δημοσιεύθηκε

στις

Φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptops) στα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης παρείχε η Διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς σε μια προσπάθεια στήριξης μαθητών που αντιμετωπίζουν αποδεδειγμένες αδυναμίες για τις ανάγκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Τα laptops διατίθενται στους μαθητές από τους Διευθυντές των σχολείων σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων.

Ο Δήμος Κηφισιάς, μετά από πρόταση της Ένωσης Γονέων στον Δήμαρχο και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που δημιούργησε ο κορονοϊός, ενίσχυσε με σχετικά κονδύλια για την προμήθεια ψηφιακού εξοπλισμού τις Σχολικές Επιτροπές. Μέσα στις επόμενες ημέρες, συσκευές  tablets θα παραδοθούν στους Διευθυντές  Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων για τις ανάγκες των μαθητών τους.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, μαζί με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Νικήτα Κόκκαλη, Αντιδήμαρχο Νέας Ερυθραίας παρέδωσαν laptops στους Διευθυντές των σχολείων την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021.

Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός, που διατίθενται στους μαθητές, μετά την εξάλειψη της πανδημίας θα αξιοποιηθεί από τα σχολεία προς όφελος της καθημερινής διδασκαλίας με χρήση τους στις αίθουσες από τους εκπαιδευτικούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ