Δήμος Κηφισιάς: Μια “αγκαλιά αγάπης” σε όσους έχουν ανάγκη

0

Μία “ανοιχτή αγκαλιά αγάπης και προσφοράς” για τους ανθρώπους που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες (άποροι) και πλήττονται περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού, προσέφεραν το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο» στον Δήμο Κηφισιάς.

Με πρωτοβουλία της Προέδρου κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη και ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, την Μ. Τρίτη 14 Απριλίου 2020, πραγματοποιήθηκε παράδοση 450 πακέτων τροφίμων με αποδέκτη τον Δήμο Κηφισιάς, προκειμένου να διατεθούν σε ευάλωτες οικογένειες (άπορες) που έχουν πληγεί από την οικονομική και υγειονομική κρίση.

Η κα Βαρδινογιάννη θέλησε να συνομιλήσει μέσω skype με τον  Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο για να του μεταφέρει τις ευχές της για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα και κυρίως τη συμπαράστασή της για τον αγώνα στήριξης ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχαρίστησε τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και την Μαριάννα Βαρδινογιάννη προσωπικά για την ενίσχυση ευάλωτων ομάδων του Δήμου μας  και τη συνεχάρη για το σπουδαίο έργο που επιτελεί τόσα χρόνια.

Η παραλαβή των πακέτων αγάπης έγινε από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων Νίνα (Ασπασία) Βλάχου, η οποία συντονίζει τη δράση, την Πρόεδρο της Κοινωνικής Μέριμνας Κατερίνα Καραλή, και το μέλος της Κοινωνικής Μέριμνας Βάσως Κολοβού οι οποίοι ευχαρίστησαν την κυρία Βαρδινογιάννη για την προσφορά της. Τα 450 πακέτα αγάπης θα διατεθούν σταδιακά σε ευάλωτες ομάδες και απόρους του Δήμου τηρώντας βέβαια όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τον κορωνοϊό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» γίνεται με τα κονδύλια που είχαν προϋπολογιστεί για τις δράσεις του Ιδρύματος για το Επετειακό Έτος «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020», τα οποία θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τη στήριξη ευπαθών ομάδων, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα. Η προσφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» γίνεται με κονδύλια του Κοινωνικού Ταμείου Αλληλεγγύης του Συλλόγου για το 2020 που διατίθενται για τη στήριξη ευπαθών ομάδων απέναντι στην κρίση της πανδημίας.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.