Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Δήμος Κηφισιάς: Μηνύματα εμψύχωσης στους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες σε συνεργασία με το Κ.Π. Προνόη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλευρό των μαθητών και μαθητριών που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, βρέθηκαν το πρωί ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, οι εθελοντές και η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Δήμου Κηφισιάς-ΟΚΑΝΑ ΠΡΟΝΟΗ για να τους εμψυχώσουν τους.

Το #kali_epityxia_project είναι μια δράση που ξεκίνησε από το Κέντρο Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ του Δήμου Κηφισιάς το 2017 σε μια προσπάθεια εμψύχωσης και υποστήριξης των μαθητών που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία.
Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, στα δύο εξεταστικά κέντρα του Δήμου το 3ο Λύκειο Κηφισιάς και το Λύκειο Νέας Ερυθραίας οι μαθητές και οι γονείς τους συνάντησαν μια πρωτότυπη «αφισοκόλληση» από post- it, χαρτάκια με θετικά μηνύματα όπως: «Καλή επιτυχία», «Μη σταματάς να ονειρεύεσαι», «Αξίζω κάθε μέρα», «Πάμε δυνατά!», «Είσαι μοναδικός» κ.α.
Η ομάδα που παραβρέθηκε στο Λύκειο Νέας Ερυθραίας & 3ο Λύκειο Κηφισιάς ήταν οι Εθελοντές: Δωροθέα Λοΐζου, Τιτίκα Βελέντζα, Κάτια Παπακωνσταντίνου, ,Κωνσταντίνος Κατρής, Τιτίκα Μανιάτη, Ειρήνη Στρατάκη και τα μέλη της Επιστημονικής ομάδας, Σώτια Μακαρώνη ,Βασιλική Αλεξάκη, Διονυσία Γιαννοπούλου. Η συντονίστρια της ομάδας εθελοντών, Αρχοντούλα Αλεξάκη, καθώς και οι υπόλοιποι εθελοντές συμμετείχαν διαδικτυακά εξ αποστάσεως, υποστηρίζοντας το project με ευχές, καθώς και τη διαχείριση των social media.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ