Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Γ. Θωμάκος: “Με γνώμονα τον σεβασμό στον πολίτη θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε”

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα ονόματα και τις αρμοδιότητες των νέων αντιδημάρχων και των εντεταλμένων συμβούλων ανακοίνωσε την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Ο κ. Θωμάκος ευχαρίστησε τους απερχόμενους αντιδημάρχους  και εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους για την προσφορά τους, την παράταξη του και τις συνεργαζόμενες παρατάξεις, τονίζοντας  πως με γνώμονα την Εντιμότητα και το Σεβασμό θα συνεχίζουν να προσφέρουν στους πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης.

 

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

“Μετά την ανακοίνωση για τους Αντιδημάρχους κι Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους του 2022 κι ενώ θα υπάρξουν προσεχώς και νέες αναθέσεις αρμοδιοτήτων, Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους τους Συναδέλφους στη Διοίκηση του Δήμου μας, για την έως σήμερα προσφορά τους. Το 2021, παρά τα πολλά έργα σε όλους τους τομείς, ήταν πολύ σκληρή και άτυχη χρονιά.

Ευχαριστώ πολύ τη Δημοτική Ομάδα της «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ», δηλαδή τους δέκα (10) Δημοτικούς Συμβούλους (σε σύνολο σαράντα ένα 41) για τη συμπαράστασή τους. Ευχαριστώ πολύ τις τέσσερις (4) ακόμα Δημοτικές Παρατάξεις – «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ», «ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ», «αλλάΖΩ την πόλη μου Κηφισιά-Νέα Ερυθραία-Εκάλη», «Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ»- για τη συμμετοχή και πολύτιμη συνδρομή τους στη διοίκηση του Δήμου μας. Οι αντικαταστάσεις αρμοδιοτήτων, σημαίνουν μόνο συνέχεια σε νέες και απαιτητικές.

Πετύχαμε πολλά για την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη. Μπορούμε περισσότερα. Οι προτάσεις, παρατηρήσεις και παράπονα, δημοτικών παρατάξεων και συμπολιτών, μας βοηθούν και βελτιώνουν. Με τους Συναδέλφους, είτε στις ίδιες, είτε σε νέες αρμοδιότητες και με γνώμονα πάνω απ’ όλα, την Εντιμότητα και τον Σεβασμό στον Πολίτη, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε.

Η δύσκολη κι ευθυνοφόρος περιπέτεια συνεχίζεται και στη λήξη της θητείας μας, θα μας κρίνουν όλους οι Πολίτες.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ