Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Βελτίωση δικτύων ύδρευσης στη Νέα Ερυθραία μέσω “Φιλόδημου Ι”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Κηφισιάς ενέταξε το έργο με τίτλο: “Βελτίωση δικτύων ύδρευσης Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας”, στον άξονα προτεραιότητας “Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης” στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Ι του Προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι”.

Η χρηματοδότηση του έργου το οποίο πραγματοποιείται ανέρχεται στα 3.621.205,34€ μέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταμείο και Παρακαταθηκών και Δανείων, συνομολογείται με δανειακή σύμβαση μεταξύ του Κύριου του Έργου και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Με την ευκαιρία της ένταξης του έργου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» ο Αντιδήμαρχος κος Καυγαλάκης τόνισε χαρακτηριστικά : “Στην Ύδρευση έχουμε προσπαθήσει πολύ και έχουμε καταφέρει να κάνουμε έργα πολλά, έργα σημαντικά και μεγάλα. Έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε βασικά λειτουργικά και τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Με το συγκεκριμένο έργο θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε σημαντικά τη λειτουργία του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης».

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ