Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Βίσση και Σχοινάς έφεραν τα Χριστούγεννα στην Κηφισιά!

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τις φωταγωγήσεις των δύο δέντρων και δύο μοναδικές συναυλίες ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου Κηφισιάς και του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς.

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου ο Διονύσης Σχοινάς έδωσε το έναυσμα της έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με μια εκπληκτική συναυλία στην Νέα Ερυθραία, στην Πλατεία Μικρασιατών.
Αγαπημένα τραγούδια του γνωστού καλλιτέχνη αλλά και πολλά άλλα τραγούδια ακούστηκαν, δημιουργώντας την αίσθηση ενός χριστουγεννιάτικου πάρτυ. Το δέντρο «άναψε» ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος με την χορωδία των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας που προηγουμένως είχε παρουσιάσει πρόγραμμα παραδοσιακών χορών αλλά και χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Στο λόγο του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη δυνατότητα του Δήμου να προσφέρει πολιτισμό και αναψυχή απλόχερα σε όλους τους δημότες καθώς και στο γεγονός ότι οι τρεις πόλεις είναι πιο λαμπερές και γιορτινές από κάθε άλλη φορά. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Σίσσυ Παπασπύρου.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου η μοναδική Άννα Βίσση έστησε ένα δίωρο χριστουγεννιάτικο πάρτυ στην καρδιά της πόλης στο πλαίσιο της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κηφισιά. Η πολυμελής μπάντα, μαζί με τη δημοφιλή τραγουδίστρια προσέφεραν κέφι και χορό σε ένα μοναδικό σκηνικό δίπλα σε ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Πριν τη συναυλία δύο χορωδίες, η παιδική χορωδία του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θανάση Αρβανίτη και η νεανική χορωδία του Γυμνασίου-Λυκείου «Ώθηση», παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα γνωστών τραγουδιών.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ