Ανανεώνει το ραντεβού για το 2020 το Φεστιβάλ Κηφισιάς

0

Με το μουσικό θεατρικό έργο «Ζωή σαν παραμύθι» του Γιώργου Φρατζεσκάκη ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2019 την Παρασκευή 26 Ιουλίου, ανανεώνοντας το ραντεβού για το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2020.

Εικοσιπέντε εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος όπως το 31ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ, το 5ο Φεστιβάλ Θεατρικών Βραβείων, το 23ο Σεργιάνι στην Παράδοση, το 4ο Αντάμωμα, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και αθλητικές δραστηριότητες φιλοξενήθηκαν για περισσότερο από ένα μήνα στην πόλη.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μαζική, γεμίζοντας τις περισσότερες φορές ασφυκτικά το Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, στηρίζοντας τον νέο αυτό θεσμό που πλέον έχει παγιωθεί στην πολιτιστική ατζέντα της πόλης.

Ξεχωριστές στιγμές του φετινού Φεστιβάλ Κηφισιάς ήταν η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία της Γλυκερίας και της Μελίνας Ασλανίδου στο κατάμεστο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, καθώς και η συναυλία από τους δύο Κηφισιώτες τραγουδιστές Δημήτρη Κόκοτα και Γιώργο Λεμπέση που δημιούργησαν τις »Κατάλληλες Προϋποθέσεις» για να ταξιδέψουν το μουσικό κοινό της Κηφισιάς μέσα από αξέχαστες επιτυχίες.

Συνέχεια έχουν τα Μενάνδρεια 2019, που έρχονται στις 29 Αυγούστου με πλήθος μουσικών και θεατρικών παραστάσεων.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.