Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας, Νικόλαος Καραφωτίου

0

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών Νέας Ερυθραίας και αυτοδιοικητικός Πλοίαρχος, εα Νικόλαος Καραφωτίου ΠΝ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Κηφισιάς:

«Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του δραστήριου αυτοδιοικητικού Πλοιάρχου εα Νικόλαου Καραφωτίου ΠΝ.

Ο Νικόλαος Καραφωτίου διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών στον Δήμο Νέας Ερυθραίας (2007-2010). Υπηρέτησε τον πρώην Δήμο με ήθος, ανιδιοτέλεια και βούληση προσφοράς.

Έδεσε άρρηκτα τη ζωή του με την ιστορία και τον πολιτισμό της Νέας Ερυθραίας. Ασχολήθηκε με την ιστορική έρευνα και τη λαογραφία της Μικρασιατικής Ερυθραίας και της σύγχρονης Νέας Ερυθραίας. Με την αρθογραφία του σε τοπικά έντυπα, μετέφερε με γλαφυρότητα και παραστατικότητα ανθρώπινες ιστορίες Ερυθραιωτών.

Αγωνίστηκε με την ομάδα ποδοσφαίρου του Πανερυθραϊκού και σε νεαρή ηλικία διετέλεσε και γενικός γραμματέας της. Επίσης υπηρέτησε από τη θέση του προέδρου τη Μορφωτική Περιηγητική Λέσχη Νέας Ερυθραίας.

Στους οικείους του Νικόλαου Καραφωτίου εκφράζουμε όλη μας τη συμπαράσταση και στον σημαντικό εκλιπόντα τον βαθύτατο σεβασμό μας.»

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.