Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Συνεχίζοναι με αμείωτους ρυθμούς οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας συνεχίζονται το Σάββατο (28/12) με Θέατρο Σκιών, την Κυριακή (29/12) με τον “Μικρό Πρίγκιπα” και την Δευτέρα (30/12) με την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα προσφέρει αξέχαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 28/12 6 μ.μ.

Πολιτιστικό κέντρο “Μελίνα Μερκούρη”

Θέατρο Σκιών “Πρωτοχρονιά στο Τρελοκομείο” 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/12 5 μ.μ.
ΠΚ «Α. ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ»

Παιδική παράσταση “Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ”

Ένα μαγικό ταξίδι, με το Μικρό Πρίγκιπα, στον κόσμο της εμπιστοσύνης, της χαράς και της ευτυχίας, για την ανακάλυψη της ουσίας της ζωής, Μια αναπόληση στις αθώες αρχικές μας απόψεις για τον κόσμο γύρω μας, για τους ανθρώπους και τα πράγματα Εχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους σε όλον τον κόσμο,

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/12 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ) στις 5 μ.μ.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Από νωρίς θα υπάρχει Χριστουγεννιάτικη μουσική στον χώρο και με dj! Ένας πανέμορφος χιονανθρωπάκος από τον Βόρειο Πόλο προσγειώνεται στον χώρο της εκδήλωσης για να καλωσορίσει τα παιδιά και να βγει φωτογραφίες μαζί τους.

Σε ένα Χριστουγεννιάτικο κατακόκκινο χιονισμένο σπιτάκι θα υπάρχει :
α) το ζαχαροπλαστείο της κας Αγιοβασίλαινας, με μαλλί της γριάς για όλους!!!

β) το εργαστήρι των Νάνων για πρωτότυπες και γρήγορες κατασκευές από τα ίδια τα παιδιά

Πρόγραμμα:
Ξωτικά που θα κάνουν: Ομαδικά παιχνίδια κατάλληλα για όλη τη γκάμα ηλικιών που θα έχετε στο χώρο, αστεία ταχυ/κά νουμεράκια, σόου με τεράστια μπαλόνια, μικροζογκλερικά νουμεράκια, μουσική, διαγωνισμούς, θεατρικό παιχνίδι,….., δωράκια στους νικητές των παιχνιδιών!

-Ένας ταχυδακτυλουργός από το πρόγραμμα του Uri Geller θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους με τα πρωτότυπα ταχυδακτυλουργικά νουμεράκια του!!!

Διαγωνισμός Καραόκε & χορού με πολλά δωράκια από τα ξωτικά και τις Αγιοβασιλήτσες!

Τέλος, Ο Αγιος Βασίλης έρχεται μέσα από χιόνι και μοιράζει τα δώρα στα παιδιά, αλλά βγαίνει και φωτογραφίες μαζί τους !

Τις εορταστικές ημέρες, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι, θα μπορούν να κάνουν βόλτα στους δρόμους του Δήμου με το τουριστικό τρενάκι από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, ψωνίζοντας παράλληλα στα μαγαζιά της πόλης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ