Ανακαινίζονται τα σχολεία του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

0

Σε μια σειρά από σημαντικές και αναγκαίες παρεμβάσεις, με στόχο τη συντήρηση και την αναβάθμιση των σχολικών κτηρίων της περιοχής, έχουν προχωρήσει το τελευταίο διάστημα οι δυνάμεις του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας και οι σχολικές επιτροπές.
Συγκεκριμένα, εργασίες αποκατάστασης (βαψίματα, μόνωση, τουαλέτες κλπ) πραγματοποιήθηκαν στο 4ο Δημοτικό σχολείο Κερατσινίου, καθώς και εργασίες στον προαύλιο χώρο του. Εργασίες βαψίματος και συντήρησης του προαύλιου χώρου έγιναν στο 18ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου, ενώ στο 23ο Δημοτικό Κερατσινίου κατασκευάστηκε μια νέα αίθουσα. Εργασίες συντήρησης έγιναν επίσης, στο 4ο Λύκειο Κερατσινίου και αντικατάσταση τουαλετών στο 1ο Δημοτικό Κερατσινίου και στο 3ο Δημοτικό Δραπετσώνας. Στο 6ο Γυμνάσιο Κερατσινίου πραγματοποιήθηκαν εξωτερικοί χρωματισμοί, στο 20ο Δημοτικό Κερατσινίου αντικαταστάθηκαν τα αλουμίνια, και στο 4ο Δημοτικό Δραπετσώνας ανακαινίστηκε η αίθουσα σίτισης του σχολείου.
Τέλος, εργασίες συντήρησης πραγματοποιήθηκαν στο 1ο και 3ο Νηπιαγωγείο Δραπετσώνας, όπως και στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο- Λύκειο Δραπετσώνας.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.