Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αέρας ανανέωσης στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Κασιμάτης» στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκαν τα έργα ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του κλειστού Γυμναστηρίου «Γ. Κασιμάτης» στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 310 χιλιάδων ευρώ και φορέα υλοποίησης τον Δήμο Κερατσινίου Δραπετσωνας.

 

Στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνει η διοίκηση της Περιφέρειας σε έργα αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών στην Αττική, πραγματοποιήθηκαν εργασίες με στόχο να γίνει το κλειστό Γυμναστηρίου Δραπετσώνας πιο ασφαλές και πιο λειτουργικό για τα εκατοντάδες παιδιά που αθλούνται καθημερινά.

 

Τα έργα

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης, βάψιμο στις εξέδρες, παρεμβάσεις στο χώρο των αποδυτηρίων και στο wc κοινού, εργασίες χρωματισμού, νέα κουφώματα αλουμινίου, νέες πόρτες ξύλινες πρεσαριστές και βαφή των υπαρχόντων μεταλλικών.

 

 

 

Επίσης έγινε αντικατάσταση των ειδών υγιεινής με υδραυλικές εργασίες ύδρευσης – αποχέτευσης, τοποθέτηση ερμαρίων στους χώρους των αποδυτηρίων και δημιουργία ειδικά διαμορφωμένου χώρου WC για ΑμεΑ, ενώ παράλληλα αντικαταστάθηκαν τα κουφώματα του αγωνιστικού χώρου με κουφώματα αλουμινίου, έγινε αλλαγή δαπέδου με δάπεδο pvc, κατάλληλο για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους (μπάσκετ, βόλλευ κ.α.).

 

Τέλος τοποθετήθηκε ειδικό προστατευτικό για τις μπασκέτες και τον τοίχο που εφάπτεται με την μπασκέτα ενώ έγινε και μόνωση του δώματος που βρίσκεται πάνω από τους βοηθητικούς χώρους του γυμναστηρίου.

 

Πλήθος σημαντικών εργασιών έγιναν και στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου.

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ