Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Bravo Society: Για την Κοινωνική Μέριμνα και τις δράσεις του βραβεύτηκε ο Δήμος Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Για την Κοινωνική Μέριμνα και τις δράσεις  του βραβεύτηκε ο Δήμος Χαλανδρίου στο πλαίσιο των  βραβείων BRAVO από το Quality Net Foundation σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση βράβευσης  που πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο θεσμός Bravo Sustainability Awards αποτελεί έναν θεσμό κοινωνικού διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που αναπτύσσεται σε εθνικό επίπεδο,με βάση τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών. Μέσω των 250 πρωτοβουλιών και των 35.000 ενεργών πολιτών που συμμετέχουν στο θεσμό BRAVO αναπτύσσεται μια ευρύτερη ενημέρωση και αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας καθώς και ένα δίκτυο ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών απο τους Οργανισμούς αυτούς, που συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του “αύριο”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής του Δήμου Χρίστος Μπαμπανιώτης, η προϊσταμένη της κοινωνικής υπηρεσίας κα Φωτεινή Οικονομίδου και η επικοινωνιολόγος- ειδική συνεργάτης κα Βάλια Χριστούλη.

Το βραβείο παρέλαβε για τον Δήμο Χαλανδρίου ο Γενικός διευθυντής o οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους ιθύνοντες για την οργάνωση, ευχαρίστησε για τη βράβευση τονίζοντας παράλληλα την καλή δουλειά που επιτελείται από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Χαλανδρίου αλλά και την ανάγκη που υπάρχει για διαρκή ενίσχυσή τους παρά το γεγονός ότι το Χαλάνδρι αποτελεί Δήμο των Βορείων Προαστίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ