Όλα όσα έγιναν στην ανοιχτή συνάντηση Δημάρχου – κατοίκων Αγίας Βαρβάρας

0

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, παρουσία πολύ μεγάλου αριθμού περιοίκων, των αντιδημάρχων Γιάννη Πουλάκη και Δημήτρη Σωτηρόπουλου, των Δημοτικών Συμβούλων Δημήτρη Κλειτσή και Παναγιώτη Περάκη, της προέδρου της ΔΗΚΕΑΒ κας Αλεξάνδρας Φέγγη, καθώς και της προϊσταμένης της τεχνικής υπηρεσίας κας Σέργη, πραγματοποιήθηκε δημόσια, ανοικτή συνάντησή με το Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, κ. Λάμπρο Μίχο προκειμένου, από κοινού, να διαμορφώσουν τον χώρο της πλατείας ΖΑΝΑΕ.

Όσον αφορά στους χώρους της πλατείας, αυτή θα κατασκευασθεί σε τρεις διακριτές βαθμίδες με την πρώτη να περιλαμβάνει την παιδική χαρά στην οποία θα τοποθετηθούν καινούρια όργανα, την δεύτερη μπασκέτα junior περιφραγμένη για τα μικρά παιδιά και την τρίτη έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να κάθονται οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον Δήμαρχο στην καθαριότητα, θέμα για το οποίο ο κ. Μίχος ζήτησε την φροντίδα και την συμμετοχή όλων ώστε η Αγία Βαρβάρα να γίνει η καθαρότερη πόλη όλου του λεκανοπεδίου, ενώ ενημέρωσε για την προσεχή λειτουργία του νέου 5ψήφιου αριθμού 15969, στον οποίο οι δημότες θα μπορούν να καλούν για την περισυλλογή των βαρέων και ογκωδών απορριμμάτων.

Τέλος, ο Δήμαρχος κάλεσε τους περιοίκους να συμβάλλουν ενεργά στην προστασία των
δημοσίων χώρων «Η διαφύλαξη της πλατείας θα ανήκει στους δημότες. Τα κλειδιά τα κρατούν αυτοί» ανέφερε χαρακτηριστικά, κυριολεκτώντας, αφού ζήτησε μετά το πέρας των εργασιών να δοθούν τα κλειδιά της παιδικής χαράς σε συγκεκριμένους δημότες που θα αναλάβουν την ευθύνη του ανοίγματός της αλλά και του κλεισίματός της. Η δημοτική Αρχή θα φροντίσει για την ταμπέλα του ωραρίου και η ίδια η γειτονιά θα ρυθμίζει τον σεβασμό των ωρών λειτουργίας της. Τέλος, σημείωσε πώς θα ζητηθεί η συνδρομή της αστυνομίας με ενισχυμένες περιπολίες και η διοίκηση του δήμου θα είναι ανοικτή σε οποιοδήποτε κάλεσμα των δημοτών.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.