Τροχαίο στην Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας : Οι ενέργειες της Περιφέρειας για αποκατάσταση των ζημιών

0

Τροχαίο σημειώθηκε, σύμφωνα με το Κέντρο Διαχείρισης Kυκλοφορίας της Περιφέρειας, στις 5:30 το πρωί ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 3 γέφυρες στην έξοδο Ρεγκούκου – Λιοσίων προς Λαμία.

Στην άμεση απομάκρυνση των επικίνδυνων υλικών και την επαναφορά του προστατευτικού διαζώματος στην αρχική κατάσταση επιχείρησαν συνεργεία της περιφέρειας Αττικής τα οποία επενέβησαν ταχύτατα μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας.

Μετά από σχετικό αίτημα της τροχαίας, το συνεργείο της Περιφέρειας επενέβη άμεσα για την αποκατάσταση του προβλήματος και την απομάκρυνση των επικίνδυνων φερτών υλικών. Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη έξοδο είχε τοποθετηθεί πριν μερικές ημέρες ειδικό Σύστημα Απορρόφησης Ενέργειας το οποίο συνέβαλλε καθοριστικά για τον περιορισμό της έντασης πρόσκρουσης.

Το συντονισμό των εργασιών, οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα έχει αναλάβει ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Α. Λεωτσάκος, οποίος βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή.

Για το συμβάν ενημερώθηκε νωρίς το πρωί ο Περιφερειάρχης ο οποίος και ζήτησε την άμεση επέμβαση του συνεργείου προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο σημείο.

«Η ασφάλεια των πολιτών είναι πρώτη προτεραιότητα μας 24 ώρες το 24ωρο. Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό της Περιφέρειας το οποίο βρίσκεται επί ποδός κόμα και τις ημέρες τις εορταστικές για να συμβάλει στην ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών μας. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον οδηγό του οχήματος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.