Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Το Magic Diabetes Bus έρχεται στην πόλη σας και φέρνει τη Μαγεία των Χριστουγέννων!

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Magic Diabetes Bus φοράει τα γιορτινά του και μεταδίδει το πνεύμα των Χριστουγέννων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους δρόμους της Αθήνας!

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να το συναντήσουν σε Δήμους της Αττικής, όπου θα σταθμεύσει σε κεντρικά σημεία με σκοπό να ψυχαγωγήσει, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και για την αξία του εμβολιασμού.

Το Magic Diabetes Bus της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Οδηγό το Διαβήτη» θα το συναντήσετε στους δρόμους της πρωτεύουσας από τις 15 έως τις 20 Δεκεμβρίου 2020, θα έχετε την ευκαιρία να επιβιβαστείτε στο στολισμένο εσωτερικό του από το Αρχιτεκτονικό Γραφείο της κυρίας Σίσσυς Φειδά, και θα κάνετε ένα μαγικό ταξίδι που θα περιλαμβάνει:

  • Δωρεάν εξετάσεις γλυκόζης.
  • Ενημέρωση για θέματα Σακχαρώδους Διαβήτη από Ιατρό, Διατροφολόγο και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.
  • Εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά και εφήβους σε σχέση με το Σακχαρώδη Διαβήτη.
  • Ενημέρωση μικρών και μεγάλων για την αξία και τη σημασία του εμβολιασμού.

Οι στάσεις του Magic Diabetes Bus

  • Το Χριστουγεννιάτικο «ταξίδι» του Magic Diabetes Bus θα ξεκινήσει από τον Δήμο Αθηναίων, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ., σταθμεύοντας στην Πλατεία Συντάγματος.
  • Στις 16 Δεκεμβρίου θα σταθμεύσει στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας‐Νέας Χαλκηδόνας (Πλατεία Πατριάρχου).
  • Στις 17 Δεκεμβρίου θα συναντήσουμε το Magic Diabetes Bus στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Νέας Σμύρνης, και στις 18 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Δαβάκη του Δήμου Καλλιθέας.
  • Στις 19 Δεκεμβρίου η μαγευτική διαδρομή θα συνεχιστεί στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως ή Πλατεία Φλοίσβου στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου και θα ολοκληρωθεί στις 20 Δεκεμβρίου στο Δήμο Περιστερίου στην Πλατεία Δημαρχείου.
  • Το Diabetes Magic Bus θα προσφέρει ενημέρωση από τις 10:30 π.μ. το πρωί έως τις 15:00 μ.μ. το μεσημέρι και από τις 17:00 μ.μ. έως τις 21:00 μ.μ. το βράδυ.

Κι άλλες εκπλήξεις!

Στις 16 Δεκεμβρίου σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής και Αισθητικής θα επιβιβαστούν στο Magic Diabetes Bus, και από τις 17:00 έως τις 21:00 στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας‐Νέας Χαλκηδόνας θα επιφυλάσσουν ξεχωριστές γευστικές, γλυκές και χρωματιστές εκπλήξεις για μικρούς και για μεγάλους.

Αντίστοιχα, στις 20 Δεκεμβρίου οι σπουδαστές Παιδαγωγικών θα υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους στον Δήμο Περιστερίου από τις 17:00 έως τις 21:00 με στόχο να τους παρασύρουν στο χριστουγεννιάτικο κλίμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ