Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Το πιο εντυπωσιακό Christmas Park και πολλές ακόμη εκπλήξεις “έρχονται” στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού!

Δημοσιεύθηκε

στις

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δραστηριότητες, πολιτισμό και Χριστούγεννα έρχεται από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού για παιδιά και μεγάλους.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα και μην ξεχνάτε το Christmas Park που λειτουργεί καθημερινά 10:00 – 22:00 στο Άλσος Χολαργού (τέρμα Λ. Περικλέους). Ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο με παγοδρόμιο, καρουζέλ και παιχνίδια σε προσιτές τιμές.

Η είσοδος στις παρακάτω εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/12

Συναυλία: Christmas Gala  «Η Μαγεία των Χριστουγέννων»

Κάλαντα και τραγούδια από την Ευρώπη της Αναγέννησης ως την Jazz, τα Αφροαμερικάνικα Spirituals, την ελληνική παράδοση, την Αμερική του 20ου αιώνα και τον υπόλοιπο κόσμο. Παίρνουν μέρος 40 συντελεστές, Σολίστες Μονωδοί, το Φωνητικό Σχήμα «Voce di Voce» του Κλασσικού Ωδείου Χολαργού, η Παιδική Χορωδία και μικρό οργανικό σύνολο.

Ώρα Έναρξης: 19:30 /  Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55)

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/12

 «Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

11:30-12:30: Η Παιδική Χορωδία του Δήμου και η Νεανική Φιλαρμονική του Ωδείου ’’Κατερίνα Μάσκα’’ σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

11:30-13:30: Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής από τη Μικρή Ουτοπία. Ένα εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, στα οποία θα στολίσουν και θα γευτούν νόστιμα μπισκοτάκια.

Christmas Festival Park

Θέατρο: «ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΑΣΑΡΙΑ»

Η θεατρική ομάδα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού παρουσιάζει τη νέα κωμωδία του Κώστα Παπαγεωργίου, μια σύγχρονη διασκευή για όλη την οικογένεια, βασισμένη στην υπέροχη ιστορία του Καρόλου Ντίκενς. Πολυμελής θίασος από γονείς και παιδιά θα αναβιώσει το διάσημο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Ώρα Έναρξης: 20:00 / Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55)

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/12

Θέατρο: «ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ»

Η ομορφότερη Χριστουγεννιάτικη ιστορία από την παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου, ένα έργο-ύμνος των εορτών, που διαδραματίζεται μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας με τη συνοδεία της υπέροχης μουσικής του Τσαϊκόφσκι. Πλούσιο σε συναισθήματα, με μουσική, χορό και δράση, κάνει τα παιδιά να ονειρευτούν, να συγκινηθούν, να γελάσουν και να περάσουν όμορφα.

Ώρα Έναρξης: 12:00  / Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55)

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ