Ελάτε στην παρέα μας

Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης

Το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη επισκέφθηκε ο Γ. Πατούλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την έμπρακτη στήριξη του στο σημαντικό έργο των Παιδικών Χωριών SOS, εξέφρασε για άλλη μια χρονιά ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης, ο οποίος επισκέφθηκε τη δομή της Βάρης μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΑ.

Σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα, ο κ. Πατούλης και το ΔΣ του ΙΣΑ παρέδωσαν στα μέλη της Διοίκησης των παιδικών χωριών SOS, το ποσό των 3.000 ευρώ ως συμβολική ενίσχυση, για το σημαντικό έργο που επιτελείται.

Ειδικότερα κατά την επίσκεψη εκτός από τον κ. Πατούλη παρέστησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος Φ. Πατσουράκος, ο Β’ Αντιπρόεδρος Γ. Δατσερης και τα μέλη του Δ.Σ. Α. Χατζής, Ι. Κεχρής – περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Λ. Μαρκάκη Σ. Προβατάς. Παραβρέθηκαν επίσης ο  πρόεδρος του ΔΣ των Παιδικών Χωριών SOS Καθηγητής Κ. Συρίγος, ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών χωριών SOS Ελλάδος Γ. Πρωτόπαπας, ο διευθυντής των Παιδικών Χωριών Βάρης και της Στέγης Νέων Αθηνών Ε. Λοράνδος και ο ταμίας των Παιδικών Χωριών , Δ. Φαρμάκης, οι οποίοι ενημέρωσαν τον κ. Πατούλη και την αντιπροσωπεία του ΙΣΑ, για τις δράσεις της δομής όπου φιλοξενούνται 74 παιδιά αλλά και για τις ανάγκες που υπάρχουν.

Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παιδιά που φιλοξενούνται στο παιδικό χωριό αλλά και με τις μητέρες SOS ,τις οποίες συνεχάρη για το έργο τους.

Σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά και καλή χρονιά στα παιδιά που φιλοξενούνται και στο προσωπικό που τα φροντίζει. Ως Περιφέρεια Αττικής αλλά και ως Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχουμε ως ύψιστη προτεραιότητα τη στήριξη αυτών των παιδιών προκειμένου να μεγαλώσουν σωστά και να ενσωματωθούν με υγιή τρόπο στην κοινωνία.

Παράλληλα στόχος μας είναι να στηρίξουμε και το προσωπικό όπως και τη Διοίκηση των χωριών προκειμένου το έργο που παράγεται να είναι όσο πιο αποτελεσματικό γίνεται. Η ενίσχυση των πολιτικών κοινωνικής πρόνοιας είναι ψηλά στην ατζέντα μας και σε αυτό το πλαίσιο κατόπιν διαβούλευσης, θα δρομολογήσουμε μία ουσιαστική επανεκκίνηση όλων των
κοινωνικών δομών αυτού του τύπου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ