Το ΚΠ “ΠΡΟΝΟΗ” στη 12η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης

0

To ΚΠ ΠΡΟΝΟΗ συμμετείχε ενεργά με πολλή χαρά στις εργασίες της 12ης Πανελλήνιας συνάντησης Φορέων Πρόληψης από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα η επιστημονική ομάδα συμμετείχε με μία προφορική ανακοίνωση με τίτλο: «ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ -Δράση στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κηφισιάς, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού 2019» από τις κυρίες Σωτηρία Μακαρώνη και Αρχοντούλα Αλεξάκη και με μια αναρτημένη ανακοίνωση με τίτλο: «Οδηγός Πρόληψης Αλκοόλ Ο.Π.Α.: Πρόγραμμα Πρόληψης και Αντιμετώπισης σε Εφήβους» από τις κυρίες Βασιλική Αλεξάκη και Σωτηρία Μακαρώνη.

Το ΚΠ ΠΡΟΝΟΗ είναι σταθερό μέλος από το 2002 στο Δίκτυο Φορέων Πρόληψης των Εξαρτήσεων και συμμετέχει ενεργά τόσο στις εργασίες όσο και στην επιστημονική επιτροπή του δικτύου με εκπρόσωπο της επιστημονικής ομάδας, την Αρχοντούλα Αλεξάκη. Ήταν μια πλούσια συνάντηση σύνδεσης, ανταλλαγής γνώσεων και εμπειρίας με επαγγελματίες που εργάζονται στο χώρο της πρόληψης από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του Κέντρου, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2108082673 ή πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα www.pronoi.org.gr.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.