Τα Χριστούγεννα ήρθαν στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού!

0

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού και η πόλη έχει βάλει τα γιορτινά της και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους από τις 7 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου.

Στις 7 Δεκεμβρίου η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Αγίων Αναργύρων και στις 8 Δεκεμβρίου οι Kings τραγουδούν στην πλατεία Δημοκρατίας στο Καματερό. Χριστουγεννιάτικα δρώμενα και μοναδικά happenings που θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο πάρκο της Δυτικής Αττικής βρίσκεται στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, όπου τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε εργαστήρια χιονιού και μαγικής σκόνης, να μιλήσουν με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά, να ζωγραφίσουν και να χορέψουν με παραδοσιακούς συλλόγους. Οι μεγαλύτεροι μπορούν να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων ακούγοντας τους ήχους της φιλαρμονικής και του Δημοτικού Ωδείου.

Οι σύλλογοί του Δήμου συμμετέχουν στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη εορτή. Μουσική, χορός και μαγεία δένουν σε ένα μοναδικό σύνολο και μας μεταφέρουν σε ένα ατέλειωτο παραμύθι.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας κάλεσε τους δημότες να συμμετέχουν στην εορταστική παραμυθοχώρα: «Ελάτε όλοι μαζί να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων και να περάσουμε όμορφα. Να γίνουμε για λίγο παιδιά και να χαρούμε με τους μικρούς μας φίλους».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.