Τα προβλήματα στην περιοχή του Ψαλιδίου συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με τον Σύλλογο «Ζωοδόχος Πηγή»

0
dav

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο Κων/νο Σολδάτο και τα μέλη του ΔΣ του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγο Ψαλίδιου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή».

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιοχή του Ψαλιδίου όπως τεχνικά έργα σχετικά με κατασκευή πεζοδρομίων, διανοίξεις οδών, κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δημιουργία χώρων πρασίνου, άθλησης και αναψυχής, δημοτικής συγκοινωνίας και γενικότερα υπερτοπικών χρήσεων.

dav

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Η περιοχή του Ψαλιδίου, αντιμετωπίζει τα γνωστά σοβαρά θέματα της βαριάς υπερτοπικής χρήσης. Τα γνωρίζουμε. Η επίλυσή τους δεν είναι μία απομονωμένη δράση αλλά εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιό μας και τις δρομολογημένες ενέργειες για Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα αλλά και των απαραίτητων χρηματοδοτήσεων που διεκδικούμε από την Περιφέρεια Αττικής και άλλους φορείς.».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν από την πλευρά Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλίδιου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή», ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Θεοχάρης, η Γ. Γραμματέας κα Ιωάννα Δέδε, ο Ταμίας κ. Βασίλης Ξανθάκος και τα μέλη κα Μαρία Στιβακτά και κ. Εμμανουήλ Μουλιανιτάκης.​

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.