Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του «Αγαπώ – Προσφέρω»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Εθελοντών «Αγαπώ – Προσφέρω».

Ο Σύλλογος Εθελοντών «Αγαπώ – Προσφέρω» δραστηριοποιείται στο Αναρρωτήριο Πεντέλης και κάθε χρόνο διοργανώνει το συγκεκριμένο bazaar, ώστε να ενισχυθεί η προσπάθειά του που αφορά την στήριξη των παιδιών που φιλοξενεί το Αναρρωτήριο, δηλαδή βρέφη και νήπια μέχρι 6 ετών.

Από τις 11.00 το πρωί έως και νωρίς το απόγευμα, όσοι προσήλθαν στον χώρο του Αναρρωτηρίου είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν χειροποίητες κατασκευές, βιβλία, γλυκά, στολίδια, κοσμήματα, ποτά και πολλά ακόμη σε καλές τιμές, και κυρίως για… καλό σκοπό!

Την παράσταση έκλεψε το «Σαρανταβότανο των Χριστουγέννων» ένα χειροποίητο μείγμα βοτάνων, το οποίο πίνεται σαν τσάι και έχει ποικίλες ευεργετικές ιδιότητες, ανάμεσά τους η χαλάρωση σε περιπτώσεις άγχους και κούρασης, το οποίο προσφερόταν σε χριστουγεννιάτικα κουτάκια για όποιον επιθυμούσε να το αγοράσει, ενώ δεν έλειψε και το κέρασμα για τους παρευρισκόμενους.

Όπως δήλωσε στον Χ-τύπο και η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ματράγκα, η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, γι’αυτό και πολλά από τα προϊόντα που προσφέρονταν εξαφανίστηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, γεγονός που προκαλεί πραγματική συγκίνηση σε όλο τον Σύλλογο για την κινητοποίηση και στήριξη στο έργο τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ