Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Στο Ποντιακό γλέντι «Πόντος: 3000 χρόνια ιστορίας» του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην καθιερωμένη εκδήλωση «Πόντος: 3000 χρόνια ιστορίας», που διοργανώνει κάθε χρόνο με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, μαζί με εκατοντάδες μέλη και φίλους του Συλλόγου.

Η πλατεία των Εργατικών Κατοικιών, όπου διεξήχθη η εκδήλωση, πλημμύρισε από ζωντανή παραδοσιακή μουσική με τους Ηλία Υφαντίδη, Παναγιώτη Καπαλίδη, Βασίλη Σερμερτζίδη και την ορχήστρα τους, ενώ την εκδήλωση διάνθισαν χορευτικά τα μέλη της Ένωσης Ποντίων Χαλανδρίου «Ο Ακρίτας».

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης χαιρετίζοντας τους παριστάμενους, εξήρε το έργο του Ποντιακού Συλλόγου, που όπως ανέφερε, μέσα από τις πολλαπλές δράσεις του συμβάλλει στη διατήρηση της πλούσιας πολιτιστικής και λαογραφικής παράδοσης του Πόντου, εκφράζοντας, παράλληλα, την αμέριστη αρωγή και συμπαράσταση του Δήμου Αμαρουσίου και του ιδίου προσωπικά, στη προσπάθεια του Δ.Σ. να κρατήσει ζωντανή την μακραίωνη ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Κοσμίδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Πατούλη και τους συνεργάτες του για την ανταπόκριση και την αμέριστη στήριξή τους σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου.

Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Πέτρος Κόνιαρης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη, Ελευθέριος Μαγιάκης, Κατερίνα Ψάλτη και Κώστας Βλάχος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ