Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Λυκόβρυσης- Πεύκης ο Τάσος Μαυρίδης [Εικόνες]

0

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας την Τρίτη 17/12 βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔΑ Τάσος Μαυρίδης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Βορείου Τομέα Νίκη Κεραμέως, η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος και βουλευτής Βορείου Τομέα Ζωή Ράπτη, ο πρώην Υπουργός και Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, η Γενική Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Αναστασία Γκίκα, ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης και Πρόεδρος της ΕΝΔΑ Παύλος Καμάρας, ο υποψήφιος βουλευτής Σάκης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ Σπύρος Αβραμάκος, η πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Πεύκης Βούλα Κάσδαγλη, η πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Λυκόβρυσης Βενετία Κολοκοτρώνη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι άλλων Τοπικών Οργανώσεων και πλήθος μελών της ΔΗΜΤΟ.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της Δέσποινας Μεντεσίδου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής και βρέθηκα σε αυτή την όμορφ εκδήλωση μαζί με καλούς φίλους. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜΤΟ και την ενεργό παρουσία τους στην πόλη μας. Τους εύχομαι καλά Χριστούγεννα και να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς με το νέο έτος».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.