Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

“Πιασμένοι Χέρι – Χέρι” οι μαθητές του Δήμου Παπάγου – Χολαργού τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου η καλλιτεχνική εκδήλωση «Πιασμένοι Χέρι-Χέρι» – Ευαισθητοποίηση, Κατανόηση, Αποδοχή στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Ο Παρολυμπιονίκης Γιάννης Σεβδικαλής αναφέρθηκε στην προσωπική του αναπηρία και δέχτηκε ερωτήσεις από τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας που βρέθηκαν στο κατάμεστο αμφιθέατρο.

Ακολούθησε η επιτυχημένη παράσταση «Ορνιθοσκαλίσματα» από το θεατρικό τμήμα του για Κέντρου «ΕΣΤΙΑ» Νέου Ψυχικού παιδιά με νοητική υστέρηση. Την επιμέλεια του θεατρικού έργου είχε ο Δημοσθένης Αμπράζης.

Στη συνέχεια η Χορωδία του Κέντρου «ΕΣΤΙΑ» τραγούδησε με την επιμέλεια της Μαέστρου Βιργινία Παυλοπούλου, ενώ ακούστηκαν τραγούδια από το ερασιτεχνικό μουσικό σύνολο «ΑΡΙΩΝ», στο οποίο συμμετείχαν οι  Δημήτριος Κασκανιώτης,  Γιώργος Νικολόπουλος, Θοδωρής Κυρίτσης και Θοδωρής Τρυποσκιάδης.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού απένειμε σε όλους τους συντελεστές αναμνηστικές πλακέτες καθώς και καπελάκια στα παιδιά της «ΕΣΤΙΑΣ».

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης 40 άτομα από το Κέντρο Αποκατάστασης Αιγινήτειου με τη συνοδεία της Κοινωνικής Λειτουργού Κατερίνας Κουρέτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ